3/07/2017

PARI VIIKKOA KÄNNYKÄN LÄPI


Rakkaus viimein voitti ja hirnyrkit ovat tuhottuja.
 

Menkää pois. 


 Kunnollisena Harry Potter fanina kävin katsomassa Hartwall Arenalla Viisasten kiveä, jossa oli sinfoniaorkesteri soittamassa musiikkeja läpi. Voin kertoa, että heittämällä meni elämäni siisteimpiin kokemuksiin.

Tiiättekö ku on semmosia tyyppejä, joiden tiedätte olevan mukana elämässä vielä kymmenien vuosienkin jälkeen? Toi on mun elämän semmonen tyyppi.   

Musta ja Hannasta, eli mun kämppiksestä, ei ole oikeestaan lainkaan kunnollisia yhteiskuvia. En tiedän minkä takia, koska ollaan kuitenkin asuttu yli kaksi ja puoli vuotta yhdessä. Toi kuva on otettu joskus silloin, kun asuin Pukinmäessä kummallisessa solussa ja juotiin lämmintä kaljaa mun sisäpihalla usein.


Voi aurinko miten olenkaan kaivannut sinua. 


Suomen parhaimman vegehampurilaisen metsästäminen jatkuu edelleen. Loosisterille annan isot suositukset, koska yksinkertaisesti rakastan seitania. 


En mä tiedä pitäisikö tähän lisätä jotain. Vietin yhden illan turvapaikanhakijoiden kanssa mielenosoituksessa, enkä ole pitkään aikaan oppinut niin paljon asioita. Silmät aukesi moniin sellaisiin asioihin, joita en ole koskaan ajatellut.

2 kommenttia:

  1. Ai sä olit tuolla Harry Potter-jutussa! Mäkin olisin niin halunnut sinne, mutta tähän hätään ei ollut rahaa siihen. Oli varmasti aika mieletön kokemus!
    Ja muutenkin aika puhuttelevia kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan puhuttelevia kuvia, arvostan! Tuli oikein hyvä mieli kun näitä selasin, kiitos siitä:)

    VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi