10/18/2016

KUUKAUDEN SUOSIKIT VIDEOLLA


Mä oon nyt virallisesti ihan liekeissä tän videoiden tekemisen suhteen. Tykkään itse katsoa sellaisia ns. kuukauden suosikit videoita toisilta, koska mua kiinnostaa aina suunnattomasti tietää mitä ihmiset haluavat toisille suositella. Tai oikeestaan vaan se, että saa tietää mistä joku tykkää just nyt. Utelias ihminen kun olen. Kuvasin sellaisen videon siis teille, toivottavasti tykkäätte! 

11 kommenttia:

 1. sun täytyy jatkaa noiden kuukauden suosikkien tekemistä! musta takki ois vaan ollu kiva nähdä sun päällä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta takki salee näkyy mun päällä varmana joissain asukuvissa lähiaikoina! Sen ostamisen jälkeen en oo oikein muita edes käyttänyt... :D Kiitti ja mä jatkan!

   Poista
 2. Siis ihan mahtavaa että oot ruennu tekee vlogeja!!
  Susta on tullu kyllä siistin olonen persoona, ja wau mitkä geenit oot itelles napannut, susta on tullu jotenkin, noh, aikuinen. se pukee sua helkkarin hyvin.

  t: pitkäaikainen blogiseuraaja joka muistaa vieläkin sen nellin kuka asu raumalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää on niin kivaa! Apua mitä kehuja, ihanaa et oot pysyny matkassa vielä mukana vaikka nykyään elämässä ei oo pääasiallisena tehtävänä kuunnella heviä haha! Kiitos kiitos kiitos <3

   Poista
 3. Ellinooran levy <3 Ja tää video kans, tosi jees!

  + Jaamme saman mielipiteen Mikael Gabrielista.

  VastaaPoista
 4. peukku ylös videoille. toimii todellakin!

  VastaaPoista
 5. Sdp ei ole oikeistopuolue

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin ns. vitsi hahahaha olis pitäny salee mainita kyseinen asia videossa :-D

   Poista
 6. Ehdottomasti jatkoon! Nää sun videot on kyl ollut tosi kivoja, vaikka en vlogeja yms yleensä jaksakaan seurata. Joten keep them coming! :) Ja vitsit kun oot kaunis. :)

  VastaaPoista
 7. Tykkäsin (tästäkin) videosta tosi paljon, kävin tilaamassa sun kanavankin kun tykkään just tällasista luontevasti tehdyistä ja aika chilleistä videoista :-)

  Ja siis vitsi mua huvitti toi vain elämää -juttu, kun puhuin omalla uusimmalla suosikkivideolla ihan samasta jutusta! :-D Jostain syystä inhosin mikaelia niin paljon, mutta nyt sen versiot saa mut itkemään melkeen joka jaksossa ja se on mun yks ehdoton suosikki koko kaudelta.

  VastaaPoista
 8. Voi että oot sulonen! Tykkäsin videoista. Lisäävät sun aurinkoisen karisman aivan uudelle levelille! Onko sulla snäppiä? Mielelläni seuraisin myös siellä jos on? 🌞

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi