8/05/2016

PAARDIT OVAT PARHAAT // BILEISTÄ JA IHMISISTÄOon varmaan jotenkin edelleen 15-vuotiaan tasolla, sillä kotibileet on musta aina aika viihdyttäviä kokemuksia. Tosi harvoin Hannan kanssa ollaan ikinä mitään järjestetty, mutta yleensä se vain menee siihen että tänne onkin kerääntynyt puolet ystäväpiiristä. Ollaan alettu sanomaan meidän kotia Helsinginkadun nuorisotaloksi, sillä täällä tuntuu aina olevan joku eksynyt sielu hengaamassa meidän lisäksi. Mua se ei haittaa millään tasolla, sillä tykkään ympäröidä itseni ihmisillä vaikka yksinäisyyttä rakastankin. Onneksi mun kaverit aina ymmärtää sen kun välillä vaan poistun tilanteesta omaan huoneeseen hengaamaan yksin ja jätän muut keskustelemaan jonnekkin muualle ja onneksi meillä on iso koti. 

Nää kuvat on keväältä joiltain kerroilta kun täällä on ihmisiä istunut iltaa ja minä olen muistanut kameran olemassaolon. Kuten joskus viikko sitten puhuin, oon alkanut käymään vanhoja kuvia läpi. Ärsyttää miten vähän kuvia on tullut otettua viimeisen vuoden aikana. On niin helppo ottaa kännykällä kuvia ja niin vaikeaa raahata isoa kameraa mukanaan. Nyt päätin aktivoitua ja vaikka laittaa kameran käteeni pikaliimalla. Suosittelen samaa myös teille. 

Ihanaa perjantaita ja pitäkää kivaa! 

11 kommenttia:

 1. Kotibileet on kyllä parhaita! :) Niitä ei vaan nykyään meinaa enää olla. Tuntuu että kavereitten kanssa baarialottelutkin tehdään melkein aina kaksin tai tosi pienellä porukalla ja harvoin jäädään koko illaksi jonkun luo hengaamaan.. :(

  VastaaPoista
 2. Yks mikä mua aikuistumisessa harmittaa ihan hirveen paljon on kotibileiden vähentyminen! Kaverit asuu kaikki jossain kerrostalokaksioissa, joissa pitää olla hiljaa viimestään klo 22. Biletä niissä nyt sitten aamuun asti - on miltei pakko lähteä baariin tuhlaamaan rahaa, jos mielii jatkaa puoltayötä pidemmälle.

  Mä oonkin nyt ihan hypeissä, kun tän kuun lopussa päästään kaverin vanhempien luo istumaan iltaa tiiviillä kaveriporukalla. On ulkoporeammeet ja kaikki. Eihän se meno enää oo tai edes voi olla samanlaista koheltamista kuin 7 vuotta sitten, ei mitenkään, mutta toivottavasti onnistutaan saavuttamaan edes osittain se teinivuosien kotibiletunnelma :'-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep just toi ku ei oo enää niitä omakotitaloja missä saa rellestää ihan vapaasti. Ja se, että baarissa menee tuhat kertaa enemmän rahaa kuin siellä kotona.......... :D

   Poista
 3. Joo siis kotibileet parast ikin!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä: Kotibileet best! Homma tuntuu usein vähän lässähtävän siinä vaiheessa, kun siirrytään baariin, eihän siellä saa edes ite päättää et mitä (ysäri)hittejä kuunnellaan ;-----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ysärihitit ja kaikki semmoset vanhat insideläppäbiisit luo sen todellisen tunnelman!!!

   Poista
 5. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
 6. Kotibileethän on melkeen parasta mitä maa voi päällänsä kantaa. Harmi et semmoset vanhat kunnon kotibileet on vähentynyt.

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi