7/07/2016

R-COLLECTION & BEYOND COLLABORATION // KONEPAJA

Me käytiin hyvän toverini Venlan kanssa muutama viikko sitten Konepajalla Brunossa R-Collectionin ja Beyondin yhteisen malliston julkaisun merkeissä. Sen vaatemalliston lisäksi yhteistyö sisältää myös Hiisi Panimon valmistaman Farmhouse Ale bissen, jota oli tuolla julkkareissa tarjolla. En tiedä houkutteliko meidät paikalle Venlan kanssa siistit vaatteet vai ilmainen bisse, mutta oli kuitenkin tosi hyvä päätös kävellä kotoa nauttimaan perjantain kunniaksi muutamat ja pällistelemään Brunossa olevaa meininkiä. Meillä molemmilla oli ensimmäinen kerta Brunossa ja taidettiin olla ihan samaa mieltä siitä ettei se jää viimeiseksi. Paikalla oli taidetta, dokkarin ensi-iltaa, vaatteita, tatskoja ja hyvän näköistä ruokaa. 


TAKKI: Monki PAITA: Marimekko HAME: H&M KENGÄT: Vans HATTU: Brixton LAUKKU: Marimekko

Itse mallistosta haluaisin kotiuttaa itselleni ainakin tämän (klik!) puuvillaisen anorakin ja molemmat reput. Mulla on entuudestaan yksi R-Collectionin anorakki ja se on ollut ihan huippu sijoitus. Käytin sitä viimeksi viikko sitten hakiessani jotain Kallio Kierrättää- kauppoja skedellä kun satoi ihan kreisisti. Se oli optimaalinen takki sateessa skeittaamiseen. Aika ironista, että silloinkin olin menossa ostamaan takkia ja nyt puhun uuden takin ostamisesta ja viimeisimmässä postauksessani olen kertonut ongelmastani takkien hamstraamisen suhteen. Hups. Tossa anorakissa mitä Beyondin ja R-Collectionin yhteismallistosta himoitsen on oikeestaan ainoana huonona puolena sen valkoinen väri joka mun käytössä olisi varmasti aika läikikäs jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ehkä elämässä pitää kuitenkin ottaa välillä riskejä. 


Oon tajunnut vasta tämän kesän aikana sen miten hyvin viihdyn kaikissa turhissa kissanristiäisissä. Musta on kiva käydä kaikissa mahdollisissa tapahtumissa jotka eivät vaadi korkokenkiä tai iltapukua ja siksi mä niitä tapahtumia haalinkin kalenteriini enemmän kuin sinne mahtuisi. Tosi useesti kyseisissä illanvietoissa mietin, että pitäisi olla kamera mukana ja tehdä tästä blogiin postaus. Ehkä pitää skarppaa sen asian suhteen. 

Ps. Toi bisse oli jopa ihan okei. Mun makuaisti on tottunut vesitettyyn bisseen Kallion räkälöissä tai lämpimään Koffin kolmoseen, eli en ole mikään paras ihminen kuitenkaan arvioimaan kyseistä makuelämystä.

Postaus ei ole kirjoitettu yhteistyössä R-Collectionin, Beyondin tai minkään muunkaan kanssa. 

2 kommenttia:

  1. R-collectionin anorakit on parhaita!! Oon ostanu kerran vuoden sisään kaksi, mutta molemmat olivat puoleen hintaan niin kotiutus ei tuntunut kassan kohdalla niin pahalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Musta tuntuu et ne sopii säällä ku säällä ja kestää varmaan hyvänä ihan järjettömän kauan. Hyvä ostos siis!

      Poista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi