7/24/2016

LUSH THINK PINK - TÄYDELLINEN SADEPÄIVÄ

Yksi ehdottomasti meidän kämpän parhaimpia puolia on kylpyamme. Tää kämppä on ensimmäinen mun oma asuntoni mistä moinen kapistus löytyy ja se onkin ollut täällä asumisen aikana aika kovassa käytössä. Varsinkin talvella kun tuli illalla töistä ja lunta tuli vaakatasossa suoraan naamaan, oli aika ihana mennä lillumaan kylpyyn ennen nukkumaanmenoa. Musta tuntuu, että kylvystä nousee kirjaimellisesti puhdistuneena ja täysin uutena ihmisenä. Ehkä se on joku tämmönen mun henkinen rituaali. 


Kuten varmasti aika moni lukija on huomannut, rakastan Lushin tuotteita ihan täysillä. Oon nyt testannut jo aika monta niiden kylpypalloa ja viime perjantaina oli vuorossa Think Pink. Perjantaina mulla oli vapaapäivä ja satoi ihan kaatamalla suurimman osan päivästä, mikä onkin syy siihen että pysyin iltaan asti kotona. Jossain vaiheessa menin hetkeksi lukemaan kylpyyn tota Liza Marklundin ja Lotta Snickaren kirjaa loppuun (niin isot suositukset kuin voin vaan antaa!) ja samalla nautin kylpypallon täydellisestä tuoksusta. Noiden kylpypallojen käyttäminen on aikamoista luksusta ja harvinaista herkkua. Iho tuntuu näiden kylpyjen jälkeen maailman pehmeimmältä, mikä on aika paljon sanottu mun atooppisesta ihosta. 

Nyt hetken hehkutettuani kylpyammetta, eli sitä meidän kämpän yhtä parhainta asiaa, päästään siihen oikeestaan ainoaan huonoon puoleen. Oltiin nyt perjantaina bailaamassa Hakaniemen kattojen yläpuolella siistillä kattoterassilla kun mun kaverin kämpän hautajaisia juhlittiin ja samalla kuvattiin kyseisen kaverin uutta musiikkivideota. Äiti laittoi mulle viestiä, että oonko ihan kunnossa ja Kalliossa on kuulema räjähtänyt joku asunto. Se asunto on meidän lähellä ja myös se kuuluu kaasuverkostoon. Yksi mun kaveri asuu kyseistä kämppää vastapäätä ja oli nähnyt suurimman osan tosta tilanteesta. En tiedä mikä muualla Suomessa on kaasuhellojen ja -uunien tilanne, koska minä vahvasti luulin jo etten koskaan tule niihin enää elämässäni törmäämään, mutta kuinkas ollakkaan, sellaista nykyisessä kodissani joka päivä käytän. Mä inhoan ja pelkään jostain syystä sitä ihan jumalattoman paljon. Sitä ei kauheesti auta se, että tässä lähellä kämppiä poksahtaa ehkä juuri kyseisten asioiden takia.

2 kommenttia:

  1. Miten kalliita noi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää Think Pink taisi olla 6€ :-) Nää on ehdottomasti arjen luksusta!

      Poista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi