2/13/2016

YKSI IHANA KÄMPPÄ JA YKSI ÖINEN POHDINTA AVOKADOISTA


Tässä kaksi kuvaa mun huoneesta. Ennustan tästä kodista tulevan valmiina parhainta mitä olen koskaan nähnyt. Toivottavasti ainakin. Keittiön pöytä ja miljoona muuta hassua asiaa vieläkin hankkimatta, mutta niiden aika koittaa ehkä seuraavien palkkapäivien aikana. Jos ostaisin kaupasta verkkopussissa olevia avokadoja enkä niitä yksittäisiä, mulla olisi varmaan jo nyt rahat siihen hemmetin pöytään jonka ääressä kuulema ihmisen pitää syödä. 

Mutta kun mä en halua ostaa siinä verkkopussissa olevia avokadoja. En ikinä ole osannut selvittää sitä mysteeriä miten kauan niitä kuuluu kypsyttää, että ne olisivat juuri täydellisiä syömiseen. Aina puolet niistä saatanan kalliista ja saatanan trendikkäistä hedelmistä on huonoja kuitenkin. Vähän niinku ihmiset. Ne näyttää sen verkon läpi juuri oikeilta sulle, mutta lähemmällä katsomisella tajuatkin vain sen olevan täyttä kusetusta ja käsissäsi onkin jotain täysin mätää. Se yksilö jota katsoit verkon läpi olikin sellainen joka sai sut hetkeksi tuntemaan onnea jonkun asian saamisesta vihdoin, mutta ei antanutkaan niin paljon kuin sinä annoit sille. Jälkelle jäät pelkästään sinä. Rahattomana, nälkäisenä ja kiukkuisena. Yleensä bonuksena tulee vielä muutama kyynel ja James Blunt. 

Niin mulle kävi. Varmaan jollekkin muullekkin.

Puhun siis edelleen avokadoista, enkä esimerkiksi vaikka henkilökohtaisesta ihmissuhde-elämästäni. Tykkään avokadoista edelleen kaikkien mun virheostoksienkin jälkeen, mutta nykyään olen huomattavasti tarkempi niiden valinnassa. Niin tarkka, että tutkin hedelmäosastolla jokaisen korissa olevan yksilön ja valitsen vain parhaat omaan koriini. Niin sen kuuluukin mennä. Jokaisesta kokemuksesta pitää oppia jotain ja minä opin jotain hyvin merkittävää niistä verkkopusseista ja sinusta

21 kommenttia:

 1. Ihana teksti, sai miettimään. Avokadoja en tosin oo koskaan syönyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et koskaan!! Suosittelen kyllä kokeilemaan ahhahaha

   Poista
 2. Raa'at avokadot kannattaa kypsyttää joko paperipussissa banskun kaa tai sit laittaa tiukassa foliossa n. 100-asteiseen uunii 10-15 minuutiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kuullostaa vähintäänki eksoottiselta!

   Poista
 3. Minä aina liiskaan kaikki huonot avocadot jo kaupassa – ihan vaan kostoksi siitä että olivat niin inhottavia ja kireitä. Oppivatpahan olemaan typerät epähedelmät.

  VastaaPoista
 4. Aivan huikea kirjoitus! Saako lainata, jos tottakai tägää teikäläisen?

  VastaaPoista
 5. Sun huone näyttää aivan mahtavalta! Niin korkea!!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Jotain semmosta ehkä saattanut olla ilmassa tässä jossain vaiheessa!

   Poista
 7. hei aiheen vierestä vähän, mut oon aina ihastellu et sul on tosi kiva huulimeikki, semmonen luonnollinen mut sopivan kirkas! voisitko vinkata jotain luottotuotteita?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä käytän tosi montaa eri huulipunaa, mut niitä kaikkia yhdistää se et ne on mattasia kaikki :-D Ehkä se on semmonen mun ultimaattinen huulimeikin luottojuttu!

   Poista
 8. Miks postailet niin harvoin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska elämä on joskus niin paljon muutakin kuin blogi.

   Koska ei oo tehnyt mieli kirjautua sisään tänne.

   Koska en oo vaan yksinkertaisesti ehtinyt.

   Okei toi oli valhe, en oo vaan jaksanut.

   Poista
 9. Ää, sie vaikutat aivan älyttömän ihanalta persoonalta! En tiijä kysytäänkö tätä sulta usein tai ootko puhunu joskus, mutta mietityttää tuo sun täydellisesti laitettujen hiusten salaisuus. Voitko paljastaa vai jätätkö sen salaisuudeksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näissä mitään salaisuutta oo!! Nytkin nää on niin takkuiset et mulle on muodostunut oikeesti rastoja hahahaha. Pidän aika huonoo huolta hiuksistani ja ne on vaan tämmönen kasa mun päässä mitä on vähän liian paljon. Kiitos kuitenkin!

   Poista
 10. Kysymys sun nykyisestä hiusväristä, millä väreillä tai aineilla oot värjännyt? Hyväksi koettuja vinkkejä miten saada pissaväri pois? Mun nykyisestä hopeashampoosta ei ainakaan ole mihinkään vaikka tukka on osin ihan vitivalkoinen. Sun väri on aika goals vaikka en tiedä onko toi liukuvärjäys tuossa tahallista vai ei, mulla tulee sama efekti ainakin jos en vaan värjää hiuksia 4 kuukauteen :Dd

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi