10/13/2015

PARAS YLEISVOIDE IKINÄ // LUSHIN ULTRABALM

En ole ihan varma miten ihmiset suoraan sanottuna pärjäävät ilman hyvää yleisvoidetta. Luin joskus Yleltä vinkkilistan mihin kaikkeen yleisvoide taipuu ( sen voi lukea tästä. ) ja ihmettelen edelleen loputtomasti yhden kosmetiikkatuotteen pätevyyttä kaikkeen.  

Lushin ystävämyynneillä mun mukaan lähti Ultrabalm, jolta löytyy nettikaupan mukaan normaalisti hintaa 25,50€. Se on täysin vegaaninen, eikä siis myöskään tietenkään testattu eläinkokeilla kuten ei muutakaan Lushin tuotteita. Se on valmistettu pelkästään luonnonvahoista eikä yhtään mistään muusta. Tästä tulee jo ainakin multa suuret pointsit kyseiselle voiteelle. Musta tuntuu kyseenalaiselta aina laittaa esimerkiksi ärtymiin tai kuivaan ihoon jotain lisäainehelvettiä. Candelillavaha ja luomujojobaöljy korvaavat mehiläisvahan, muodostavat suojaavan kerroksen iholle ja samalla kosteuttavat. Ruusuvaha hoitaa ärtyneisyyttä ja siinä ne ainekset sitten olikin. Tuoksu ja ulkonäkö eivät ole kummallisia, mutta teho sitäkin loistavampi. Ainakin atoopikkona mulle kaikkein tärkeintä on se, että mun yliherkkä iho olisi vähän vähemmän kuiva ja koppurainen. Sitä se tämän jälkeen todellakin on.


Tähän mennessä oon käyttänyt Ultrabalmia huulissa, ihossa, tatuoinneissa, hiusten latvoissa ja kynsinauhoissa. Mulla ainakin tatuoinnit kuivuu jotenkin erityisherkästi ja siihen tää onkin ollut ihan paras apuväline. Pakko sanoa vielä, että plussaa annan myös kätevästä pakkauksesta ja siitä, että vaikka tätä olen muutaman viikon käyttänyt päivittäin ties mihin on purkkiin tullut vain pienen pieni kuoppa. Se on siis pienestä koostaan huolimatta uskomattoman riittoisaa ja paljon kätevämpi kuljettaa mukana kuin jotain apteekkirasvaa. 

Mä ostan todellakin tätä lisää sinä päivänä kun tämä purkistani loppuu. Olisi pitänyt ostaa sieltä ystävämyynneiltä heti viisi purkkia hahahha. Arvosteluja Ultrabalmista lukiessani huomasin miten moni tätä kehui esimerkiksi pakkasen kuivattamalle iholle, eläinten kuiviin polkuanturoihin, rohtuneisiin huuliin, rakkuloihin, flunssan aikana rohtuneisiin nenänpieliin ja vaikka mihin muuhun. Paras ja eettisin monitoimivoide minkä minä tiedän. Pakko vielä lisätä, ettei tämä ole mikään maksettu tai sponsoroitu postaus, vaan halusin ihan aidosti teille vinkata tästä. 

Onko ruudun toisella puolella yleisvoidefaneja tai ihmisiä jotka ovat kokeilleet Ultrabalmia?

12 kommenttia:

 1. Yleisvoiteet on parhautta! Ennen vannoin perus Bepantheniin mut nykysin luotan Frantsilan 11 yrtin hoitosalvaan. Täysin luonnonmukanen ja riittosa eli levittelen sitä vähän kaikkialle. Pitäs kyllä Lushiaki kokeilla joskus, sen verta hyvälle kuulostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on!!! Bebanthen on kyl munkin luottokaveri varsinkin tatskojen suhteen niiden paranemisessa. Pitää testaa tota mitä myös mainitsit! Kiitti vinkistä :-)

   Poista
 2. Hei, miten kauan tää pysyy kunnossa avattuna? (Parasta ennen?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun käsittääkseni lushin tuotteet säilyy parhaimmillaan 14kk valmistuspäivämäärästä. Jokasessa purkissa on siis päivä jolloin ne on tehty (ja mikä parasta, kuka ne on tehnyt) joten tsekkaaminen on aika iisii! Sit on tietty niitten kaikki tuoreputsarit sun muut mitkä säilyy vähemmän aikaa.

   Poista
 3. wau, en oo vielä kokeillut tätä mutta ehdottomasti pitää kyllä hommata oma purkki tätä testiin kun palkka tulee tilille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmees! Musta tuntuu et nyt ku talvi tulee ja iho kuivuu toi on ihan loistava Suomen säähän hahah.

   Poista
 4. Hei mitäs toi sun huulipuna on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katoin ihan samaa, superkiva sävy !

   Poista
  2. Muistaakseni Cliniquen mattahuulipunaa ihan supervähän ja huulirasvaa vaan! Kiitti!

   Poista
 5. ihan mahtavaa ku kerrot näitä omia mielipiteitäs ja kokemuksias tuotteista, varsinki ku teet sen omasta tahosta etkä yhteistyöpainostuksesta! sekä oot tutustunu kyseiseen tuotteeseen kunnolla! :-D nykyään blogit on täynnä kaikenmaailman yhteistyöshaibaa joissa tyyliin pakotetaan kertomaan hyvää kyseisestä tuotteesta. siis propsit sulle!!!

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi