10/03/2015

LUSHILLA SHOPPAILUN SALDO JA PALJON HEHKUTUSTA

Tämä postaus ei ole tehty mitenkään yhteistyössä Lushin kanssa, vaan yksinkertaisesti oman rakkauteni kyseistä merkkiä kohtaan innoittamana. 

Mä en pysty mitenkään hehkuttamaan Lushia tarpeeksi. He haluavat tietää mistä tuotteiden raaka-aineet todella tulevat, miten ne ovat tehty ja miten niiden tuottaminen vaikuttaa paikallisten ihmisten elämään. Lush ei kuluta senttiäkään rahaa yrityksiin jotka tekevät eläinkokeita. Lush pyrkii tekemään mahdollisimman suuren osan tuotteistaan kiinteään muotoon, koska silloin ei tarvita suuria määriä pakkausmateriaaleja ja näin kuormitetaan ympäristöä huomattavasti vähemmän. Maailma nimittäin on hukkumassa pakkausmateriaaliin jos se joltain on nyt vielä ohi mennyt. Pakkausmateriaalit on kierrätettäviä tai jo kertaalleen kierrätettyjä, Lush on kehittänyt palmuöljyttömän saippuapohjan jota käyttävät kaikissa saippuoissaan ja 82% Lushin valtavasta valikoimasta on täysin vegaanista ja loput vegetaristisia. Listaa voisi jatkaa hiton pitkään.


En tiedä kuinka monta kertaa olen blogissa maininnut siitä, että omistan atooppisen ja ja aika allergisen ihon. Mun pitäisi siis vielä huomattavasti enemmän miettiä sitä, mitä iholleni tungen, kuin tällä hetkellä mietin. Nyt varsinkin talven tullessa tiedän taas tilanteen räjähtävän käsiin ilman kunnollisia tuotteita. Mulla on ollut nyt keväästä käytössä Body Shopin hamppu vartalovoi, joka on ollut paras löytö vuosiin. Yritän kuitenkin löytää uusia suosikkeja jotka voittaisivat vanhat suosikit tai jotain vastaavaa. Lush on kiehtonut mua yrityksenä niin kauan kuin jostain jotain olen ymmärtänyt ja sen hintaluokan ollessa hieman suurehko pienituloiselle meikälle, oon lähinnä tyytynyt ihastelemaan värikkäitä tuotteita liikkeen ikkunoiden takaa. Kuitenkin muutamia tuotteita testattuani olen ymmärtänyt kyseisen merkin olevan yksi siisteimpiä markkinoilla olevista, tuoksuvan paremmalta kuin taivas tuoksuu ja tekevän kaiken tämän tinkimättä tuotteiden laadusta.

Suunnittelen tekeväni yksittäisiä tuotearvosteluja kuvissa näkyvistä tuotteista sen jälkeen kun niitä olen kunnolla päässyt testailemaan, koska ainakin itseäni aina kiinnostaa lukea tuotteesta kokemuksia joltain muulta ennen kuin itse siihen laitan lompakkoni hilut.

Onko ruudun toisella puolella ketään muuta joka on ihan hullaantunut Lushista? 

5 kommenttia:

 1. Halusin vaan sanoa, että mun päivä aina piristyy, kun huomaan että sulta on tullut postaus! Tälleen ihan offtopic postauksesta mutta: onko sulla goodreads- tiliä? Kiinnostaisi seurata millasia kirjoja luet koska vaikutat niin fiksulta tyypiltä ja luet vissiin aika paljon/hyviä kirjoja (muistan jonkun vanhan John Green -postauksen). Jos ei oo tuttu sivu niin siellä voi siis listata mitä lukee & sit se suosittelee mitä vois lukea seuraavaksi. Toki kirjapostauskin olisi tervetullut :-) ja lukisin myös mielelläni noita kasvisreseptejä lisää! Ihanaa syksyä sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes jes!!! Ei oo itseasiassa, mut erittäin hyvä idea tehtäväksi!! Reseptejä ja kirjajuttuja siis tulossa lisää :-) Kiitos sulle ja samoin <3

   Poista
 2. Olenko jäänyt jostakin paitsi, jos sanon etten ole koskaan edes kuullut koko Lushista. :D (paitsi nyt, kun siitä kerroit) Mutta kuulostaa ihan järjettömän hyvältä! Mullakin muuten on ollut tuo bodyshopin hamppu voide jo jonkin aikaa käytössä ja se on kyllä palvellut hyvin, mutta jotakin uutta olisi kiva kans kokeilla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä et nyt kuulit!! Kokeile ihmeessa :-)

   Poista
 3. hei oliks tää ystävämyynti joku bloggaajien spessutilaisuus/yksityisjuttu vai onks nää ystävämyynnit ihan avoimia kaikille? kyseisen kaupan tuotteet on kuuluneet omiin lemppareihin jo tosi pitkään mut hinnat huimaa välillä päätä ja tollaset alennukset todellakin houkuttais! :---D

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi