3/07/2015

KC PROFESSIONAL COLOR MASK PAINT PINKADELIC

Syksyllä 2015 tulee täyteen viisi vuotta vaaleanpunaisella tukalla olemista. Siihen aikaan on tosin mahtunut viikon tai parin harhahyppyjä siniseen, liilaan ja vähän kaikkiin niiden sekoituksiin, mutta pääasiassa pinkki-vaaleanpunainen linjalla ollaan mun pääni kanssa pysytty aika hälyttävän pitkään. Oon siis ehtinyt testaamaan suurimman osan markkinoiden suoraväreistä ja nyt vuorossa oli KC Professionalin uusi Color Mask Paint. 


Mun lempparisävyt hiuksissa on sellaisia vähän likaisen pastellisia. Kävin katsomassa Color Mask Paintin omilta sivuilta esimerkkikuvia kyseisellä värillä värjätyistä hiuksista ja löysin top kolme värisävyä, jotka on kyllä pakko kaikki vielä joskus testata. Vasemmalta oikealle kuvissa on Pinkadelic, Lavender ja Blue Sky. Toi Pinkadelic vaikutti hyvin samantyyppiseltä kuin Crazy Colorin Candy Floss mitä suurimmaksi osaksi päässäni käytän, mutta Äiti innostui nähdessään näitä sävyjä Rauman Prismassa niin paljon, että päätettiin testata mun tukkaan sitä. 


Väri siis lätkäistään puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja putelin kyljessä vaikutusajaksi lukee 15-30 minuuttia.  Color Mask Paintin sivuilla lukee sävyn kestävän 5-30 pesukertaa hiuksissa, ja koska olen tälläinen pastellipylly veikkaan sen keston kallistuvan siihen alle kymmeneen. Perus suoravärijuttuja siis. Väri tuoksuu hyvälle ja koostumus on kivan letkeä, joten hiuksiin levittäminenkin onnistuu kunnolla. Ensimmäisen kokeilun jälkeen jäi pelkästään positiivinen fiilis ja musta tuntuu, että oon nyt löytänyt toisen luottovaaleenpunaisen Crazy Colorin Candy Flossin vierelle. 


Pakko vielä hehkuttaa kirkkaista sävyistä mun lemppareita, eli tota Lemon Zestiä, Turquoisea ja Hot Pinkkiä, joista varsinkin keskimmäinen on musta ihan täydellisen sävyinen. Jos tykkäisin itselläni tummista sävyistä hiuksissa värjäisin varmaan heti tummaan turkooseiksi pääni. Harmi vain, että näyttäisin silloin varmaan aika kuolleelta. Terveisin "kerran värjäsin sinimustan tukan enkä tee sitä virhettä enää koskaan. Mietin myös testaavani Hot Pinkkiä tyveen ja Pinkadelicciä latvoihin -comboa. Niin paljon hiuksiin liittyviä unelmia ja niin vähän aikaa. 


Sain idean alkaa tekemään blogiin "Nelli suosittelee" tagin alle listaa mun uusista löydöistä ja luottotuotteista. Color Mask Paint sai kunnian olla ensimmäisenä siinä listassa. Välillä sitä manaa hirveesti shokkivärjättyjen hiusten ylläpitoa ja sitä miten paljon siihen kuluu aikaa, rahaa ja hermoja mutta kun peilistä näkyy just oikean sävyistä vaaleanpunaista se kaikki negatiivinen unohtuu välittömästi. Ah näitä ihania tukkajuttuja. 

Pakko vielä mainita tässä lopussa, että postaus ei ole tehty yhteistyössä KC Professionalin kanssa.

7 kommenttia:

 1. sinäku oot lätränny suoravärien(ja muiden?) kanssa ainakin enemmän kuin minä, niin osaatko sanoa mitä pitäisi tehdä, kun väri ei enää tartu kunnolla hiukseen? :-D mun tukkani oli sellanen punaisen ja pinkin sekoitus syksyllä, mut nyt se on muuttunu enemmänki oranssihtavaks/punaruskeaksi. en tiedä mitä tapahtui!!! enkä osaa muutaku itkeä(no okei en mä itke vaikka ruskee tukka oiskin aikamoinen katastrofi) ja epätoivoissani tunkea crazycoloria ja biozellia päähäni
  tiedän ettet sinäkään ole jumala ja niin edelleen, mut jos sulla nyt sattus olemaan vinkkiä? :l

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi samanlaisesti jossain vaiheessa eikä auttanut kuin blondata koko tukka ja johan taas tarttui väri :-D En tiedä todellakaan mistä se johtui, ja varmaan on parempiakin (ja tukkaystävällisempiä) keinoja sille, mut mulla ainakin tehos vaan yksinkertaisesti blondaaminen uudestaan!

   Poista
 2. Miten sait sen sun tukkaan jumiutuneen pinkin pois sillon ennen kun värjäsit siniset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulutin sen suoravärin melkein kokonaan syväpuhdistavalla shampoolla ja sitten vain lätkäisin jonkun meidän Valintatalosta löytyneen värin päähän ja tadaa! En oikeen tiedä miten se sit yhtäkkii lähti päästä pois mut varmaan se kuluttaminen auttoi asiaa.

   Poista
 3. Hei tää postaus tuli tarpeeseen kun on tukkaprojekti kesken (punaisesta pinkkiin jo siirrytty ja matka vaaleanpunaiseen jatkuu). :D

  VastaaPoista
 4. Hei! Minkä väriset hiukset sinulla oli ennenkun laitoit pinkadelicin päähän?

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi