9/08/2014

PINJA 10/13


Lempikuvia lempitytöstä, joka seikkailee jossain päin Islantia tällä hetkellä. Ikävä.

Olen suhteellisen varma, että ulkona sataa vaikka taivas on pilvetön. Eräänä aamuna oli niin itkettävän kaunis sumu merellä. Oikeastaan viimeiset 8 päivää ovat olleet aika itkettäviä muutenkin jokaisella mahdollisella tavalla. Jos joisin kahvia, joisin sitä nyt paljon. Haluaisin kietoa päälleni lakanan ja mennä toogassa lähikauppaan ostamaan tomaatteja. Tyydyn kuitenkin vain valumaan yhä syvemmälle peiton alle ja tutkimaan ebaystä löytyviä aamutossuja. 

Uskokaa tai älkää, mutta blogin pitäminen helpottuu ylppäristressin loppuessa. Koittakaa pysyä messissä!

Kaipaan teitä.

7 kommenttia:

 1. Jos ehdit jossain välissä ylppäristressin lomassa teekupposelle, paiskaa viestiä fb:ssä c:

  VastaaPoista
 2. En tiiä oonko ikinä kommentoinu tänne, mutta kommentoin nyt että rakastan siun tyyliä 'tehdä' tätä blogia, se on jotenki ihanan salaperäinen ja sit siihen jää tavallaan koukkuun! :D Ja toi "Todella levoton ja typerä tyttö Helsingin Kuvataidelukiosta." - on kanssa ihan mahtava, en tosin tiiä miks, mutta ekan kerran kun sen huomasin niin heti tuli hymy huulille! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 3. Hirmu kivoja kuvia! Tykkään muutenki sun blogista tosi paljon. Tsemppiä ylppäreihin :)

  VastaaPoista
 4. Pakko kompata aiempia kommentteja ja kertoa kuinka äärimmäisen ihana sun blogi on! ♥ Sun postaukset on samaan aikaan ihanan runollisia ja maanläheisiä ja kauniita ilman että tulee semmoinen fiiliis että oot yrittämällä yrittänyt niistä semmoisia vääntää.
  Onnea ja menestystä ylppäreihin! ♥ t. Piilofani koulustasi

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi