7/17/2014

MINÄ MINÄ MINÄ


Mä aloitin bloggaamisen melkein kymmenen vuotta sitten. Sen parissa on tullut vietettyä lähinnä koko nuoruus ja nyt 20-vuotiaana tajutessani sen, etten koskaan varmaan tule kasvamaan aikuiseksi olen hyväksynyt myös sen faktan että bloggaaminen tulee olemaan tavalla tai toisella aina osana elämääni. Kirjoitan edelleen blogia rennolla ja sarkastisella otteella narsistisesti omasta elämästäni. Mut kasvatettiin arvostamaan kaikista eniten rehellisyyttä ja aitoutta ja se onkin minulle tärkeää myös blogini puolesta.

Tykkään yhtä paljon death metallista kuin Gossip Girlistä ja viihdyn venäläisen kirjallisuuden parissa ihan yhtä mukavasti kuin High School Musicalien. Myönnän itse olevani hyvinkin stereotyyppinen suvakki ja eläväni punavihreässä kuplassa sangen onnellisesti Helsingin Kalliossa. Oon tosi kiinnostunut kaikesta kulttuurihörhöilystä, katumuodista, kosmetiikasta ja musiikista. Se näkyy täälläkin aika paljon. 

Toivon, että jonain päivänä voin kutsua itseäni media-alan monilahjakkuudeksi, ammattimaiseksi bloggaajaksi ja hyväksi ihmiseksi. 

Ota yhteyttä: nelli.kentta@hotmail.fi

3 kommenttia:

  1. ei nelli eii, missä mennyt

    VastaaPoista
  2. Kissat, trash metal, kalja, tatuoinnit, nuudelit, el tiempo, festarien kiertäminen, spontaanit ideat, äiti, moshpitit..... <3 Niin paljon rakkautta!

    VastaaPoista
  3. Ei voi olla totta! Luin tän koko blogin parissa päivässä läpi ja jäi jotenkin tosi lohdullinen fiilis. Saat jopa kaiken paskan kuulostamaan kauniilta. Jatka samaan malliin ja minä jatkan sinun seuraamista <3

    VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi