4/04/2018

JUTTUJA MITÄ EN YMMÄRRÄ


Miksi kaikki ihmiset eivät käy aina Lidlissä?

Mihin ne katoavat sukat oikeen menee ja miksi jalat haisevat aina pahalle?

Miksi ihmiset nauravat jos kerron uskovani ufoihin, mutta minä en saa nauraa jos joku kertoo uskovansa Jumalaan? Ihan yhtä utopistisena minä pidän Jumalaa kuin ilmeisesti ne ihmiset pitävät ufoja. Miten se on eri asia?

Milloin aikuistuminen tapahtuu?

Miten ihastua johonkin tyyppiin pidemmäksi aikaa kuin kahdeksi päiväksi?

Miten paljon ihminen tarvitsee vapaa-aikaa? Ja mitä silloin kuuluisi tehdä?

Mitä räkä on?

Miksi joku tykkää maksalaatikosta?

Minkä verran päivässä saa vauhkota salaliittoteorioista ilman, että kaikki ympärilläsi alkavat pitää sinua hulluna? Ja milloin oma pää sekoaa niistä oikeesti?

Miten voin suojautua terrorismilta?

Mitä teen jos törmään johonkin entiseen heilaan ja sen tyttöystävään Alepassa ja mun pitää jäädä juttelemaan?

Miksi mun kasvojen iho on ollut viimeiset 21-vuotta ihan läikikäs? Mistä se punainen väri tulee ja miten sen saa pois?

Miten monta Paavo Väyrysen mukia ihminen voi omistaa olematta vähän kummallinen? (Ostin kolme.)

Miten säästää rahaa? 

Miksi välillä kurkussa on semmosta limaa? Ja julkisella paikalla jos yskittää ja sitä limaa tulee suuhun, mihin se pitää sylkäistä?

7 kommenttia

 1. Lidl-kohta on totta, se on paras kauppa??
  Kurkkulima kannattaa sylkeä ulkona maahan ja sisällä nenäliinaan/vessapaperiin (jota kannattaa pitää mukana jos tietää että on limaa). Pitää antaa sellainen niistämisvaikutelma kun todellisuudessa päästää limat paperiin. Tämä kuulostaa ällöltä, mutta tarpeeksi paljon paperia niin lima ei pääse läpi XD Sitä limaa ei ole terveellistä niellä ja nieleminen hidastaa paranemista, se lima ei kuulu ihmiskehoon ja sille on oikeat syynsä miksi elimistö yrittää yskiä sen pois.

  VastaaPoista
 2. ootko ajatellut että ihmisillä on erilaisia ruokavalioita, eikä lidlissä valikoima ole kovin kattava? kaikki ei voi syödä samalla tavalla kuin sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kaikki kohdat ei ollut ehkä ihan niin tosissaan kirjoitettuja. Ymmärrän sen, ettei jokaisella ihmisellä ole mahdollisuutta käydä samassa ruokakaupassa kuin minä. Toi oli lähinnä oma ylistykseni sille, että koen lidlin olevan paras ruokakauppa ikinä :-)

   Poista
 3. Samaistun lujaa tohon ufojuttuun, ihmiset pitää mua ihan hörhönä kun puhun karhukaisista ja maan ulkopuolisesta elämästä :D

  VastaaPoista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.