3/05/2018

ON TÄSSÄ TULLUT GOOGLAILTUA VAIKKA MITÄ


PIPO: Itä TAKKI: H&M HUPPARI: H&M FARKUT: Monki KENGÄT: Vans x Thrasher

Juha Tapio hiukset - Aivan hulvaton näky. Mun piti todistaa ystävälleni, että kyllä, meidän kansallisella Jeesuksella todella on ollut hiukset. 

Päivämäärä piste - Googlaan päivittäin jotain kielioppisääntöjä. Voin rehellisesti myöntää, etteivät ne koskaan ole olleet minun vahvuuksiani. 

Saimaannorppa poikaset - Tämä. Ihanaa miten uutisoidaan Saimaannorppien tilanteen olevan parantunut, mutta edelleen tarvitaan ihan helkkaristi duunia sen eteen. Suojelutyön pitää jatkua. Norpat on mun lemppareita, mulla on yksi sellainen tatuoituna jalkaan. En ole myöskään lahjoittanut mihinkään yhteensä niin paljon rahaa kuin niille söpöille eläimille. 

Sarjahukuttaja - En ymmärrä ihmisiä jotka eivät yöllä googlaile murhaajia.

Teropodi dino hammas - Dinosauruksia tietenkin. Mua alkoi kiinnostaa hirveesti dinosaurusten hampaat ja googlailin niitä baarissa itekseni. Esitin siis lukevani viestejä, mutta oikeesti oli Wikipedia auki. Oli siinäkin paikka ja aika tehdä tutkimusta dinojen hampaista. 

Arto Nyberg Lauri Törhönen - Etsin tätä videota. Aina yhtä hauskaa katsoa kiertelyä ja kaartelua. Mun ei varmaan edes tarvitse sanoa omaa mielipidettäni Lauri Törhösestä, sillä se on luultavasti itsestäänselvää. 

Patti kielessä kasvain - Vanha kunnon kotilääkäri. Diagnosoin kerran viikossa itselleni syövän. 

Pupuneidin hedelmärakeet - Mun lempparikarkit jotka on lopetettu. Laitoin jopa asiasta Fazerille asiakaspalautetta, sillä tämä uutinen jostain syystä järkytti mua todella paljon. Onneksi korvaava tuote Tutti Frutti Beans on tullut jo kauppoihin. Ihan perseestä silti. 

Jacob and Bella - Katottiin Hannan kanssa kaikki Twilightit läpi ja muokkasin sen jälkeen jostain syystä kuvan missä vaihdoin Bellan naaman Hannaan. En tiedä miksi. 

Alumiini folio peruna - Mulle tuli keskellä yöllä järjetön tarve tehdä uuniperunoita (en tehnyt) ja tämä liittyy siihen. Todellinen master chef. 

Avocado lady singing - Lempparivideo joka saa aina tanssimaan ja laulamaan. Voit katsoa sen tästä. Siinä lauletaan "peel the avocado" ja luulin sen pitkään olevan "filthy avocado". Se läppä on jäänyt elämään mun ja Hannan keskuudessa ja lauletaan tota yllättävän usein kotona kahdestaan. 

Vauva vagina - Nyt en kyllä muista mitä olen hakenut ja miksi. Ei kuitenkaan pelkoa, mua ei ole kiinnostanut vauvojen sukupuolielimet vaan varmaankin se miten riekaleina äidit ovat synnytyksen jälkeen. En kyllä tiedä miksi se on kiinnostanut minua. Mielenkiintoiset hakusanat. 

Kuinka usein pyyhe pitäisi pestä - Mä en ainakaan pese tarpeeksi usein. 

Sexy Putin cup - Etsin kahvikuppeja ja näköjään paidatonta Putinia oon kaivannut siihen kylkeen. 

Peter Madsen - Lisää murhaajia. 

Would you love a monsterman lyrics - Jostain syystä kuunneltiin Lordia ja halusin ehdottomasti laulaa mukana. Oliko se sitten hyvä juttu vai ei, en tiedä. Veikkaan kuitenkin ettei ollut. 

2000-luvin muoti - Oliskohan kyseessä kuitenkin luvun eikä luvin. Kuvattiin yksi sketsi mihin tarvitsin puvustosta vaatteita jotka on ollut muodikkaita silloin. Ihan kamalia löytyi.

Krympäyä - What????

Paavo Väyrynen nuorena - Piti etsiä todisteita siitä, että myös Paavo Väyrynen on joskus ollut nuori. Se on kyllä semmonen mun spirit animal. Ei koskaan lannistu vaan laittaa aina uusia matoja koukkuun. Vaikka väkisin. 

Sims 4 cats and dogs babies - Yhtäkkiä mulla olikin siinä taloudessa kuusi kissaa ja yksi ihminen, joka meinasi koko ajan kuolla nälkään. Oli paljon tärkeämpää hellitellä kissoja. 

Rasta beanie - Jälleen kerran muokkasin Hannan pään johonkin kuvaan. Oon kyllä hulvaton ystävä. 

Ruusufinni - Kuten aikaisemmin kerroin, diagnosoin itselleni paljon sairauksia. 

Tää lista kertoo musta aika paljon. 

4 kommenttia

 1. Mun lempparikarkkipussi on Pupujussin kevätrae, enkä oo nyt nähnyt sitä missään pääsiäismakeisten joukossa! Onko niidenkin valmistus nyt loppu, en ehkä kestä😭😭

  VastaaPoista
 2. Mua naurattaa kun munkin oli pakko googlettaa Juha Tapio hiuksilla ja tajusin nähneeni noi kuvat ennenkin mut oon aina luullut että niissä on se Ilkka Jääskeläinen Idolsista :D :D

  VastaaPoista
 3. Ihan super hauska postaus! Mulla on myös tapana diagnosoida itselleni mitä ihmeellisimpiä sairauksia.. :D

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.