3/02/2018

MITÄ MULLE KUULUU? NO PASKAA.


Söin nepalilaista ruokaa alkuviikosta meidän neuvotteluhuoneen lattialla, koska meillä oli Juulin kanssa huono päivä ja tarvittiin piristystä. Tilattiin melkein 50€ edestä ruokaa Woltista. Oli jokaisen sentin arvoista ja se teki mut tosi iloiseksi. On ihanaa tehdä töitä ihmisten kanssa mistä tykkää tosi paljon. 

Ihan rehellisesti sanottuna tällä viikolla on ollut kuitenkin enemmän huonoja päiviä kuin hyviä. Ihan paska viikko. Oon ollut niin järjettömän väsynyt, etten ole edes jaksanut nukkua tai syödä säännöllisesti. Se tietenkin vaan pahentaa niitä huonoja päiviä. Paskoja päiviä. Asioiden tekeminen on tuntunut tosi vaikealta. Kaikista pahinta on kuitenkin se morkkis mitä tulee kun ei tee töiden jälkeen mitään. Sitä vaatii itseään olemaan mahdollisimman tehokas. Aina pitäisi tehdä jotain ja kehittyä jossain asiassa. Tunnen itseni hyödyttömäksi jos en tee koko ajan jotain. Se on ihan paskaa. 

Sosiaalisten suhteiden ylläpitäminen on hankalaa, lukemiseen keskittyminen vaikeaa ja oma naama peilistä turhauttaa. Ehkä eniten kuitenkin just sen takia, etten ole jaksanut pitää oikeestaan keneenkään ystäviini yhteyttä. Mut tällaista se on välillä ja silloin pitäisi antaa itselleen armoa. Ei aina tarvitse olla aktiivinen, tehokas ja sosiaalinen. Välillä voi vaan maata sängyssä ja katsoa Netflixiä, eikä tuntea siitä mitään morkkista. Sitä mä yritän tällä hetkellä opetella. 

On tärkeää välillä myöntää, ettei jaksa nähdä ihmisiä tai olla pirteä. Me ollaan kaikki vaan ihmisiä. Uskaltaisin väittää, että meillä kaikilla on myös aikoja jolloin elämä ei tunnu pelkältä ilolta, glitteriltä ja rakkaudelta. Siksi me ollaankin ihmisiä.

Mitä mulle kuuluu? No paskaa. Mut kyl se taas siitä. 

"Välil mietin mikä mua vaivaa, ego voi hyvin mutta omatunto vainaa."
Dj Ibusal - Illmanen

Ps. Kuuntelemisen arvoisia uusia levyjä ja biisejä mitä niiltä kannattaa kuunnella: Dj Ibusal - Yksin Kotona 17 (Illmanen, Anna mun olla rauhas, Viikko vaakatasossa), Pyhimys - Tapa Poika (Pyhän vitutuksen katedraali, Tapa poika, Korni Uni) ja tietty Alman uusi Reavy Rules Mixtape mikä ilmestyi yöllä. 

Pps. Huomatkaa, että eilen oli tämän viikon paskin päivä ja silloin otin tuon ensimmäisen kuvan missä hymyilen eniten. Niin se some huijaa. Aika paskaa. 

Lähetä kommentti

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.