3/03/2018

KYSY MULTA MITÄ VAAN

Klassikoksi muodostunut kysymyspostaus. Kyl te tiiätte miten se menee. Otin tähän myös ihan viihteen vuoksi mun piilotetuista blogiteksteistä (joita on melkeen 900..) muutamia todella random kysymyksiä mihin en ole koskaan vastannut. Joskus pari vuotta sitten ollut tekemässä kysymyspostausta, mutta jostain selittämättömästä syystä en koskaan sitä kirjoittanut valmiiksi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 


HATTU: Junkyard.fi PAITA: Monki FARKUT: Monki KENGÄT: Vans 


Haaveiletko ulkomailla asumisesta?
En oikeestaan. Olisi ihana viettää pidempiä aikoja jossain ulkomailla, mutta en osaa kuvitella koskaan jättäväni Suomea. Rakastan tätä ihan liikaa. Kööpenhaminassa voisin kuvitella asuvani ainakin hetken jossain vaiheessa elämääni, mutta sen kauemmas en muuttaisi. Tää oli tämmönen #suomi100 -vastaus. 

Millainen kuvittelet olevasi keski-ikäisenä? 
Toivottavasti bosslady. Ihan kokonaan tatuoitu, arvostettu omalla urallani, onnellinen ja terve. Siinä on ne mun toivomukset. Kuvittelen asuvani edelleen Helsingin kantakaupungissa kerrostalossa (toivottavasti sellaisessa missä on valkoiset lankkulattiat) ja tekeväni jotain luovaa ammatikseni. Jos esimerkiksi mun sisko on saanut lapsia, haluan olla se hauska täti. Se joka vie lasten vanhemmilta salaa ne mielenosoitukseen olkapäille istumaan ja kertoo miksi norjalaiset sedät ovat polttaneet kirkkoja. Toivottavasti oon vaan onnellinen, en ole menettänyt omaa uteliaisuuttani maailmaa kohtaan tai kyynistynyt, enkä kadu mitään. 

Kuinka iso asuntosi on ja paljonko siinä on vuokra?
Asutaan Hannan kanssa siis Helsingissä Kallion ytimessä maailman ihanimmalla paikalla. Meillä on joku vähän alle 70 neliötä yhteensä kämpässä ja vuokra on 1000€ + vesi, kaasu & sähkö.  Jaetaan se Hannan kanssa puoliksi. Ottaen huomioon sen, että sijainti on täydellinen ja kämppä on ihana, toi on ihan naurettavan halpa. Syy miksi meidän vuokra on niin matala on se, ettei meidän kämpässä ole tehty remonttia kymmeniin vuosiin. 20-luvun talossa asumisessa on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta kestän kyllä rakoilevaa kattoa ja kaasu-uunia.

Mihin seuraava tatuointi?
Mulla on meneillään epätoivoinen missio saada vasen käsi kokonaan täyteen ja sen jälkeen vasta siirtyä takaisin muihin paikkoihin. Käsi on siis muutamia pieniä kuvia ja välien täyttöä vaille valmis, mutta jäljellä on enää vain ne ikävät kohdat kuten kyynärpää ja kainalon hoodit. Ei houkuta yhtään. 

Mitkä lakanat sulla on nyt sängyssä?
Valkoinen aluslakana (Äiti on opettanut, ettei koskaan saa luottaa ihmiseen jolla ei ole valkoista aluslakanaa. En ole koskaan kyseenalaistanut tätä oppia.), toisessa peitossa on Marimekon punainen Unikko-kuosi ja toisessa Ivana Helsingin joku punainen meininki. Tän lisäksi miljoona tyynyä jotka taitavat kaikki olla Marimekon tasaraitaa ainakin muistaakseni. Oon aika tarkka missä lakanoissa nukun. 

Lempibaari?
Tää on paha. Joskus se oli Flemari 13, jossa roikuin ehkä vähän liikaakin. Oikeestaan olin siellä aina. Sitten se suljettiin, enkä oikeen koskaan löytänyt uutta vastaavaa kusenhajuista räkälää. Tavastialla on tullut käytyä tosi paljon ja Roskassa, joka nykyään on nimeltään Eerikinkatu 11. Siinä vissiin vaan omistajat vaihtui. Ehkä mä vastaan ton Tavastian, koska ylihinnoitellun bissen lisäksi siellä soi aina hyvä musiikki. Käytiin joskus kavereiden kanssa Lauantaidiskossa joka viikonloppu. 

Minkä kokoiset sun venytykset on?
Nyt nää on 20mm. Isoimmillaan taisi olla 32mm, jolloin toinen korva repesi tosi pahasti ja menetti tuntonsa. Tein kännissä kuperkeikkoja ja jotenkin onnistuin tuhoamaan sen korvan. Siitä on pari vuotta aikaa ja nykyään siinä on ehkä vähän enemmän tuntoa. Joskus ehkä käyn ompelemassa nämä kiinni, mutta siihen on vielä aikaa. 

Mikä pelottaa eniten?
Alzheimer, menettäminen, yksinäisyys, kuolema, rakkaus, pelko itsessään ja lentokoneet. Pelko ehkä itsessään on pelottavinta mitä tiedän. Se on ihan kamala tunne, varsinkin jos pelkää jonkun muun ihmisen puolesta. 


Pistäkää tulemaan kysymyksiä! Lupaan vastata jokaiseen järkevään sellaiseen. Kysy, kysy, kysy!

(*adlink)

8 kommenttia

 1. Mikä on ollut sun elämässä tärkeä hetki milloin susta on alkanut muodostua sinä?

  VastaaPoista
 2. Hahah ihana äiti! Valkoiset aluslakanat on ihan best :-D

  Millainen on sun unelmaelämä?
  Mikä on sun luottovaate/-asu?
  Mitä haluat tehdä ensi kesänä?
  Montako kertaa olet nauranut tänään?

  VastaaPoista
 3. - Millon viimeksi oot käynyt treffeillä?
  - Mikä kamera sulla on? Entä objektiivit?
  - Voisitko seurustella naisen kanssa?
  - Kaduttaako että oot jakanut elämäsi somessa?
  - Tiedätkö miten paljon ihmiset puhuvat sinusta pahaa?
  - Riitelettekö Hannan kanssa koskaan?
  - Oletko ihastunut?

  VastaaPoista
 4. Miten päädyit työhösi ja onko se unelmatyösi?
  Mitä olet opiskellut?
  Mitä tarvitaan sun työssä/minkä vuoksi luulet saaneesi työpaikkasi?
  Voisitko kuvitella muuttavasi pois Kalliosta ja jos niin mihin?
  Miten teidän kämppä on noin halpa, onko yksityiseltä? Ja missä päin Kalliota se on?
  Haluaisitko vielä opiskella?

  VastaaPoista
 5. haluaisitko lemmikkejä?

  VastaaPoista
 6. kuinka kauan sulla menee aamulla laittautumiseen?
  mitä sipsiä ja dippiä syöt?
  mikä viimeksi on itkettänyt?
  mitä et voi sietää ihmisissä?

  VastaaPoista
 7. missä noi kuvat on otettu? 😍

  VastaaPoista
 8. Pystyisitkö enää muuttamaan takasin Raumalle?

  VastaaPoista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.