2/15/2018

NIITÄ ARKISIA ASUJA


PIPO: Makia HUPPARI: H&M HOUSUT: Adidas KENGÄT: Nike

Aika monet bloggaajat on puhunut nyt vuoden alussa siitä, että aikovat pyrkiä pois silotetusta blogimaailmasta ja tuoda takaisin sitä normaalia arkea. En tiedä onko se näkynyt kenenkään blogissa, mutta jos tälläinen toteutuu olen itse kovin onnellinen. Se tekisi nimittäin hyvää monelle bloggaajalle, mutta vielä useammalle lukijalle. Siloiteltu elämä jota sosiaalinen media tunkee joka suunnasta naamalle on monella tavalla vaarallista ja sokeuttaa ihmisiä.

Siksi onkin terveellistä laittaa kuvia niistä asuista mitä oikeesti käyttää. Eli mustasta hupparista ja verkkareista. Niin paljon mä tyyliini esimerkiksi töihin lähtiessä panostan. Nämä asut eivät varmaan inspiroi ketään, mutta ehkä saavat samaistumaan paremmin toiseen ihmiseen. Tai ainakin siihen, ettei aina tarvitse olla nahkahousut jalassa tai sifonkimekko päällä. Iso kunnioitus ihmisille jotka jaksavat päivittäin (ainakin somen mukaan) näyttää siltä, että on juuri lähtenyt Voguen kuvauksista. Ne ovat yhtä kummallisia olentoja kuin alienit ja äärioikeisto.

Omasta mielestäni näytän kauniimmalta verkkareissa ja pipo päässä, kuin esimerkiksi Emma Gaalassa pari viikkoa sitten tukka kiharalla, korkokengät jalassa ja mekko päällä. Silloin kun ihmisellä on kotoisa olla, se näyttää kaikkein parhaimmalta. Näissä kuvissa näytän kuitenkin jostain syystä siltä, että joulu on peruttu. Mökötin ja olin väsynyt. Semmonen mä just sillä hetkellä olin. 

2 kommenttia

  1. Harvoin kommentoin kenellekään mitään, mutta nyt on pakko. Haluun kiittää sua siitä, että pidät sun blogin realistisena ja epätäydellisenä. Vihaan tätä nykyajan täydellisyyttä tavottelevaa blogiskeneä, joten sun blogi on kun hengähdystauko kaiken tän keskellä. Toivottavasti et ikinä muutu!! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niitä kommentteja mitä muistan aina! Kiitos paljon, teit mulle ihan saakelin hyvän mielen!

      Poista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.