2/19/2018

MUMMO ON PARAS


TAKKI: Cubus HUPPARI: H&M HOUSUT: Kappa KENGÄT: Puma*

Mun mummo on paras. Tilasin noi Kappan housut (taivutetaanko se noin vai Kapan?) muutama kuukausi sitten, enkä ole käyttänyt niitä lainkaan. Jokainen jonka vartalotyyppi ei ole sopusuhtainen, vaan muistuttaa lähinnä Muumimammaa tietää miten sopivien housujen löytäminen on melkoinen työmaa. Ne oli mulle siis ihan liian pitkät ja leveät. Mä tykkään housuista jotka on vähän liian lyhyet ja kapeat nilkoista, sillä leveät housut saavat mut näyttämään vielä lyhyemmältä kuin oikeasti olen. Se on mun mielestä aika huono juttu tälläiselle 160cm pitkälle mimmille. Aika moni lukija yllättyy siitä miten lyhyt olen. 

Nyt siihen mummoon. Se aina kiltisti lyhentää, kaventaa ja korjaa mun vaatteita. Tekee niistä housuista liian lyhyet, vaikka varmaan ajattelee sen näyttävän ihan nuijalta ja ottaa resorit irti. Kaiken tämän lisäksi se tuntuu oikeesti nauttivan siitä. Oheella tietty leipoo myös porkkanakakkua ja pullaa. Ihmeellisiä olentoja nuo mummot. En tiedä mitä tekisin ilman sitä tyyppiä.

Mua harmittaa se, etten osaa ommella itse. Koulun tekstiilitunneista jäi jälkeen vain sähläystä kamujen kanssa ja mun käsityöntaidot jäävät siihen, että osaan virkata hiirenhäntää. Ehkä. Ylipäätään tuntuu, ettei mun sukupolvi fiilistele käsitöiden tekemistä, vaan ostaa uudet farkut heti niiden revettyä. Tai ainakin näin mun ystäväpiirissä. Se on aika kurjaa. 

Terveisiä mummolle! Olet paras. 

(*adlink)

Lähetä kommentti

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.