1/07/2018

UUSI HATTU JA HYVÄÄ KUULUU


KAULAHUIVI: Junkyard.fi * TAKKI: Kämppikseltä varastettu, luultavasti jostain Uffilta hankittu 
HATTU: Junkyard.fi * KENGÄT: Timberland MEKKO: Monki 

Ensimmäisenä kiinnittäisin huomiota mun uuteen hattuuun. Mun vanha Brixtonin kipparilakki on koon liian iso ja näyttää siltä, että seikkailut se päässä ovat kuluttaneet sitä vähän turhankin paljon. Siksi olen kovin iloisena käyttänyt tuota Junkyardin hyvinkin ryhdikästä hattua päässäni. Vanha Brixton tuntuu nyt ihan kämäseltä myssyltä verrattuna tohon. Plussaa myös paljon halvemmasta hinnasta. Vink vink. 

Toisena kiinnittäisin huomiota aurinkoon, joka paistoi kuvia ottaessa. En muista milloin viimeksi sitä kaveria on moikattu. Otettiin nämä kuvat hetki sitten vanhan lukioni edessä olevassa puistossa, jossa auringosta huolimatta oli ihan jäätävän kylmä. Nyt tuntuu aika hyvältä olla peiton alla katsomassa Stranger Thingsiä Netflixistä. Kiinnostaisiko ihmisiä muuten klassinen "mitä sarjoja / elokuvia olen katsonut viime aikoina" postaus? Sama myös kirjoista. Tässä on tullut aika paljon hyviä löytöjä tehtyä. 

Kolmantena kiinnittäisin huomiota tohon muutamassa kuvassa näkyvään hymyyn. Se ei ole klassinen kuvaushymy (naura sieluttomasti katsoen yläviistoon) vaan ihan täysin aito onnellisuuden merkki. Oltiin eilen juhlimassa duuniporukalla mun työkaverin synttäreitä ja siellä ymmärsin olevani just nyt oikeessa paikassa. Siellä missä mun pitääkin. Niiden ihmisten kanssa jotka inspiroi mua oppimaan, kasvamaan ja tekemään töitä niska limassa. Se jos joku tekee mut onnelliseksi just nyt. 

Nää oli nopeat kuulumiset ja asukuvat, mut hei eikö se blogi ole just näitä varten?

( *adlinks ) 

4 kommenttia

 1. Joo varsinkin kirjasuosikkeja ois kiva kuulla!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti suosikkijutut mistä tahansa kiinnostaisi, erityisesti just sarjat ja kirjat!

  Ja iso kiitos hattuvinkistä, oon metsästänyt joka paikasta kadonneen tilalle korvaajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostaisi tehdä sarja postauksia missä käsittelisin leffat, sarjat, kirjat ja podcastit.

   Mut hyvä et on kiinnostusta!

   Poista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.