1/08/2018

REISSUVINKKEJÄ KÖPIKSEEN?


Lähdetään parin viikon päästä Hannan, eli kämppikseni ja sielunkumppanini kanssa juhlimaan Köpikseen hänen synttäreitään. Mä olin siellä viime keväänä viimeksi ja nyt oon fiiliksissä päästessäni takaisin! Yövytään vielä kaiken lisäksi samassa hostellissa Vesterbrossa (tää mesta) kuin minä viimeksi ja huonekavereina on edelleen 10 tuntematonta reissaajaa. Toivottavasti tällä kertaa ihmiset eivät kuorsaa ihan yhtä lujaa. 

Lennot maksoi about 90€ ja yöpyminen neljältä yöltä 60€. Yhteensä hintaa tuli about 150€ per naama, mikä on mun mielestä pidennetystä viikonlopusta aika vähän. Säästettiin jopa uskomattomat kymmenen euroa sillä, että nukutaan mixed- dormissa eikä pelkästään naisille tarkoitetussa dormissa.  Ei siellä hostellissa kuitenkaan vietetä kuin yöt, joten ihan sama. 

Kiinnostaisikin jälleen tietää mitä reissuvinkkejä Köpikseen teiltä löytyy. Mun mielestä on kiva laajentaa näkemystä kyseisestä kaupungista ja siksi kaikki vinkit olisivat erittäin toivottuja. Missä on ihan pakko käydä? 

Kiinnostaa kaikki vegeravintolat, underground meininki, kirpputorit, klubit ja museot. 

4 kommenttia

 1. Meidän Köpisreissun must-paikat on aina Tivoli ja Den Blå Planet -akvaario :)

  VastaaPoista
 2. Souls on ihana vegeravintola ja 42Rawista saa ainakin hyviä vegaanisia aamupaloja/brunsseja, muistaakseni myös jotai burgereita tms. Episode on tosi kiva secondhand paikka ja christianiassa kannattaa tietysti käyä! Sieltä löytyy myös kivoja ravintoloita :) Köpis on ihana, kivaa reissua!!!

  VastaaPoista
 3. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005504100.html

  ihan super museo!

  VastaaPoista
 4. Glyptoteket ehdottomasti kannattaa tsekata! Tivoli kivempi illala, ei niin paljon lapsiperheitä :"D varsinkin jos laitteissa pyöriminen ei kiinnosta!

  VastaaPoista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.