1/01/2018

MELKEIN JUHLAVIITTA


TAKKI: Junkyard XX-XY* LEGGINSSIT: Junkyard XX-XY* KENGÄT: Nike Huarache

Jos olisin pienenä saanut päättää mitä laitan päälleni aamulla, mun yllä olisi joka päivä ollut viitta jonka kanssa olisin voinut leikkiä Tylypahkan oppilasta. Siitä asti liehuvat, liian isot, roikkuvat ja muutenkin säkkimäiset vaatteet ovat täyttäneet vaatekaappini. 

Junkyard.fi (jossa on tällä hetkellä tosi isot alennukset vink vink) lähetti mulle viikko sitten kasan vaatteita, mistä tulin järjettömän iloiseksi. Ne pelastivat mun uuden vuoden asukriisin muutamalla jutulla, jotka varmasti näätte myöhemmin kuvissa. Myös näissä kuvissa näkyvä takki ja legginssit on juurikin sieltä. Hihkaisin oikeesti riemusta tajutessani, että kyseiset legginssit ovat korkeavyötäröiset ja voi vetää kainaloihin asti. Ja hei, toi takki on kuin viitta. Parasta.

Alun Harry Potter viittauksesta tuli mieleen se, että mun ihana isosisko osti joululahjaksi liput Espoon Metro Areenalle katsomaan helmikuussa Harry Potter & Salaisuuksien Kammio elokuvakonserttia. Siellä siis koko areena katsoo valtavalta screeniltä elokuvaa ja samalla sinfoniaorkesteri soittaa elokuvan kappaleita. Oltiin katsomassa Vilman kanssa myös Hartwall Arenalla Viisasten Kivi ja se oli ihan uskomattoman hieno kokemus. Ei tarvitse varmaan edes lähteä avaamaan miten paljon siinä tuli itkettyä. Oon niin innoissani jo nyt!

Jotta en kirjoittaisi Pottereista liian vähän, kerron myöskin mun uusimmasta aluevaltauksesta instagramissa. Löysin sieltä eri Harry Potter fakta- käyttäjiä, jotka laittavat joka päivä uutta (ja turhaa..) nippelitietoa kyseisestä sarjasta ja oon siitä myös ollut kovin innoissani. Jos ei vielä jokainen ruudun toisella puolella oleva tyyppi tiedä, niin mä oon tosi iso Potter fani. Siis oikeestaan aika pakkomielteinen. 

Vuoden 2018 ensimmäinen postaus! Wuhuu, tästä se taas lähtee!

Ps. Taas näitä kuvia katsoessani kiitän luojaa tässä kuussa olevasta kampaaja-ajasta. Ei vieläkään mitään hajua mitä mun karvoille tapahtuu, mutta ehkä se selviää vielä. Nää hiukset on vaan väriltään, latvoiltaan ja koko olemukseltaan tällä hetkellä niin kammottavat.

(*adlink)

Lähetä kommentti

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.