1/02/2018

GRL PWR JA RAITAPAITA JOTA EN SAA KÄYTTÄÄ


Otin uusia tatuointeja mun käteen muutama viikko takaperin. Yritän tavoitella sitä, että käsi olisi kokonaan valmis ja täytetty kesään mennessä. Jäljellä on lähinnä vaan ne ikävimmät paikat, kuten kyynerpää ja kainalon lähellä olevat kohdat. Mä siis vihaan tatuointien ottamista ja mielummin olisin kokonaan ilman niitä. Mut tähän nyt on ryhdytty ja tämä nyt kestetään. 

Olen suunnitellut muutamia muitakin feminismiin liittyviä tatuointeja, joita voisin vielä tämän kevään aikana käydä hakemassa. Nyt on pitkästä aikaa sellainen rahatilanne, että siellä neulan alla voi käydä ilman kuukauden makaronikuuria. Tuntuu tosi hyvältä ettei tarvitse enää nostaa opintotukea tai mitään muutakaan tukea. Säätö Kelan kanssa on asia mitä en tule koskaan haluamaan elämääni. Kukaan ei ikinä muuten puhu blogeissa raha-asioistaan, mikä on vähän hölmöä. En itse koe niitä kauheen mysteerisiksi jutuiksi.

Tähän kuvaan tuli instagramissa kommentti joltain oman elämänsä sankarilta, joka sai mut miettimään hetkeksi koko paidan käyttämistä. Kyseinen jäbä koki tarpeelliseksi ilmoittaa miten raitapaidat ei hoikenna ihmisiä ja mä halusin laittaa tämän jälkeen yksityisviestiä ja kysyä miksi uutena vuotena hän päättää keskittyä johonkin tollaiseen. Mua alkoi jostain syystä risomaan ihan suunnattomasti se, miksi ihmiset ovat niin typeriä kommentoidessaan jonkun tuntemattoman ihmisen painoa. Yksityisviesti meni näin: 

"Moi Tuomas! Huomasin, että olit kommentoinut mun kuvaan miten raitapaidat ei hoikenna ihmisiä. Oliko tämä kommentti mun painosta vai ihan vaan tyylivinkki jonka päätit jakaa? Haluaisin kovasti tietää ja ymmärtää mitä päässäsi liikkui kommentoinnin aiknaa. Jos kommentti liittyi minun painooni, niin minua tai luultavasti ketään muutakaan ei kiinnosta mielipiteesi. Jos kommentti oli tyylivinkki niin toistan sanomani, ketään ei vieläkään kiinnosta tyylivinkkisi. Terveisin, Nelli."

Tämän jälkeen hän oli aika nöyrää poikaa. 

Note to self: KUKAAN, ei KUKAAN saa sanoa mitä sinä puet päällesi. Vaikka painaisit 200kg, olet ihan yhtä oikeutettu käyttämään Marimekon raitapaitaa kuin kuka tahansa muukin. Saakeli.

2 kommenttia

  1. Paitaan liittyen; se on ihana! Raitapaidat on rakkautta.

    VastaaPoista
  2. Kamala kun alko vituttaa toi jätkän kommentti. :-D Onneks löit luun kurkkuun! Ite en oo mistään hoikimmasta päästä ja silti tykkään käyttää myös vaakaraitaa ja telttoja. Koska ne on mukavia ja tykkään niistä. Ja kuten sanoit, sen ei pitäisi kutittaa kenenkään muun persettä kuin ehkä omaani. Jos edes sitäkään. :-)

    VastaaPoista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.