12/20/2017

VIIMEISEN SEITSEMÄN PÄIVÄN AIKANA OLEN...

...syönyt buffetissa sushia niin paljon, että meinasin kirjaimellisesti oksentaa kaiken ulos. Mun vahvuuksiin ei koskaan ole kuulunut kohtuullisuuden ymmärtäminen. 

...ostanut Uffista Adidaksen siistin sadetakin. Todella hyödyllinen näin joulukuussa. 


...nähnyt yhden lempibändeistäni, eli Ultra Bran esiintymässä loppuunmyydylle Hartwall Arenalle. Tämän aikana myös hämmästellyt sitä miten onnekas olenkaan. Saan jatkuvasti elämässäni olla todistamassa livemusiikin täydellisyyttä. 

...nukkunut ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kunnolla. Mulla oli tossa syystä tai toisesta muutamien viikkojen jakso jolloin yöunet olivat pituudeltaan kolmen tunnin luokkaa. Uniongelmat on ihan kammottavia ja vaikuttavat niin suuresti elämän muihin osa-alueisiin. Argh. 


...katsonut melkein kaksi kautta Blacklistia, mikä on vaan jaksosta toiseen niin hiton hyvä ohjelma. Kyseisen ohjelman myötä olen jälleen alkanut epäilemään omaa ammattiani. Agenttina olisi niin paljon siistimpää! Toisaalta Suomessa se varmaan olisi pyöräkellarista varastetun pyörän olinpaikan selvittämistä, mikä ei ehkä niin mediaseksikästä olisi sittenkään. 

...itkenyt hysteerisenä eteisen lattialla 10 minuuttia ihan vaan väsymyksestä. Onneksi tämän dramaattisen hetken pääsi mun kämppis todistamaan.


...potkaissut jalkani sängyn kulmaan ja rääkäissyt pistävän kivun vuoksi keskellä yötä niin, että naapurin vauva alkoi itkemään. Tämän jälkeen fyysisen kivun lisäksi sattui sisälläni myös kyseisen rääpäleen vanhempien väsynyt tuska, jonka pystyin tuntemaan seinän toiselta puolelta. 

...syönyt yhteensä 19 karjalanpiirakkaa. 


...ymmärtänyt kuinka monta mielikuvituspoikaystävää omistan. Olen lukenut myöskin yllä olevan kirjan, joka realistisuudellaan nauratti ja vähän jopa itketti. 

...varannut kampaaja-ajan tammikuulle ja tämän jälkeen panikoinut mitä edes tälle reuhkalle haluan tehdä. Paitsi leikata kokonaan pois, mikä olisi todella huono idea. Näyttäisin kaljuna vielä enemmän mun isältä kuin tällä hetkellä. En tarkoita, että mun isä olisi ruma tai mitään vastaavaa, mut harva 21-vuotias mimmi haluaa näyttää 53-vuotiaalta mieheltä. Sori isi. 

Lähetä kommentti

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.