12/31/2017

MITEN PIDIN UUDENVUODENLUPAUKSET?

Kirjoitin vuosi sitten blogiin enemmän tai vähemmän tosissani lupauksia tulevalle vuodelle ja nyt on aika käydä läpi miten nää toteutui. Itseni tuntien odotukset eivät ole kovinkaan korkealla. 


- Yritän pitää itsestäni paremmin huolta. Sekä henkisesti että fyysisesti.
Tavallaan pidin monella eri osa-alueella itsestäni parempaa huolta. Voin paremmin kuin vuonna 2016, mutta siihen nyt ei paljoa vaadittu. 

- Vietän vähemmän aikaa Netflixin parissa ja enemmän kirjojen.
No Viaplay, HBO Nordic ja Ruutu+ vähän vei aikaa Netflixin katsomiselta, mutta silti luin tänä vuonna enemmän kirjoja kuin vuonna 2016. 

- Vietän vähemmän aikaa baarissa ja enemmän ihan vaan kotona. 
YES!!! Tein koko vuoden niin paljon töitä, ettei baarissa käymiselle jäänyt kovinkaan paljoa aikaa. Muutenkin nautin suunnattomasti ihan vaan kotona olemisesta. 

- Vietän vähemmän aikaa myrkyllisten puolituttujen seurassa ja enemmän niiden todellisten ystävien kanssa. 
Tämä toteutui täysin! Mun ylimääräinen ja turha sosiaalinen elämä on kuihtunut kasaan, mutta samat ystävät on edelleen messissä kuin ennenkin. Niiden tärkeys on vain korostunut entisestään. Omasta mielestäni yksi tärkeimpiä lupauksia mitä tein. 


- En haise kokoajan kauheen paljon tuhkakupilta. 
Haisin ja haisen. 

- Teen paljon töitä, mutta en kuitenkaan polta itseäni puhki kuten tein valitettavasti vuonna 2016.
No tein paljon töitä (ehkä vähän liikaa..), mutta erona viime vuoteen oli se, että tänä vuonna rakastin kaikkea työtä mitä tein. En polttanut siis itseäni puhki, mikä johtui vain ja ainoastaan siitä että töissä on niin kivaa. 

- Urheilen. Ainakin joskus. Ees vähän.
Hyvä Nelli! Tästä oon itseasiassa tosi ylpeä, vaikka tällä hetkellä jalka onkin niin paskana ettei urheiluun pysty. Pitää katsoa minkä tuomion lääkäri antaa ja sitten taas jatkaa omaan tahtiin. Mimmi joka vihaa liikuntaa liikkui kuitenkin vuoden 2017 aikana aika paljon. 

- En käy yksilläkään kiusallisilla treffeillä jonkun hämärän tyypin kanssa jonka oon löytänyt tinderistä. Vuonna 2016 tuli koettua kiusallisimmat treffit IKINÄ, enkä ota enää mitään mahdollisuutta siihen. Siis naurattaa edes ajatella sitä kokemusta.
Juu tämä ei kyllä toteutunut lainkaan... Pitäisi ehkä suosiolla poistaa se Tinder puhelimesta.


- Panostan blogiin, kirjoittamiseen, valokuvaamiseen ja kaikkeen siihen mistä tykkään. Teen muutenkin mahdollisimman paljon asioita mistä oikeesti nautin ja välitän. 
Panostin kaikkeen muuhun noista paitsi blogiin. Tein koko vuoden hulluna töitä ja inspiraatio blogin suhteen oli täysi nolla. Nyt työmäärä helpotti ja tiedossa on vuosi jolloin olen raivannut jokaiselle työviikolle aikaa myös blogille. Ensimmäistä kertaa elämässäni mulla on mahdollisuus tähän ja hitto sehän onkin siistiä. Huh, oon tästä ihan sairaan innoissani!

- Avaan laskut heti kun ne kolahtaa postiluukusta. Myös ne ikävät. 
Ehkä sit ens vuonna. 

- Välttelen Onnibussin vessoja ihan vaan mielenterveyteni takia. Toisaalta uskon sillä välttelyllä olevan myös positiivisia vaikutuksia ihan fyysiseenkin terveyteen. 
Käytin enemmän muita busseja kuin Onnibussia, joten joo onnistuihan tää. Kannattaa muuten tutustua siihen millainen homofobinen omistaja Onnibussilla on. Jännittävä kaveri. 

- Matkustan jonnekin ja tutustun siellä uusiin ihmisiin. Jos rahat riittää, jonnekin kauas. Jos rahat ei riitä, vaikka Kerava käy. 
Kööpenhamina ja Rooma oli ne tämän vuoden ainoat ulkomaanmatkat ja ne onnistuivat niin hyvin, että riittivät vallan mainiosti. Köpiksessä vietin ensimmäiset pari päivää kaverini Antin kanssa, jota en oikeestaan edes tuntenut etukäteen. Se sattui kysymään mua samana iltana bisselle kun olin ostanut itselleni lentoliput ja heitin läpällä, et tuu messiin. No se tuli pariksi päiväksi ja sen lähdön jälkeen tutustuin vielä lisää tyyppeihin. Kävin myös vuoden aikana muutamaan otteeseen Keravalla.


- En sekoile niin paljon aamuyöllä ja juo halpaa kaljaa. Halvan viinin kanssa voi tehdä poikkeuksen.
En sekoillut, enkä juonut halpaa kaljaa! Ainakaan kovinkaan paljoa. 

- Autan muita. Ne voi olla ystäviä, ihan täysin tuntemattomia tai vaikka Saimaan norppia. Kuulostaa suhteellisen jeesustelulta, mutta pidän tätä järjettömän tärkeänä asiana tätä vuotta ajatellen. Pitäisi osata antaa enemmän kuin ottaa.
Autoin erästä läheistäni koko vuoden niin paljon, että välillä tuntui omat voimat jo loppuvan. Onneksi en luovuttanut silloin kun muiden mielestä olisi pitänyt lähteä pois, sillä tällä hetkellä tilanne on paljon parempi. Kaikilla pitäisi olla se tyyppi joka repii kädet verillä sut pois siitä paskasta missä vellot. Vaikka tekisikin mieli hukuttautua siihen. 

- Opettelen jotain ihan täysin uutta ja astun pois mukavuusalueeltani, sillä siellä syntyy parhaimmat seikkailut ja kokemukset. 
No urheilun suhteen voisin sanoa tämän toteutuneen! 

- En haasta niin paljon riitaa keski-ikäisten miesten kanssa baarissa. Mun pitäisi oppia, ettei humalassa väittelyistä jotka koskee maahanmuuttajia tule yhtään mitään. 
Koen tämän harrastuksena ja haasteena, en siis luovuttanut vieläkään. Todella ärsyttävää. 

- Rakastun. Johonkin juttuun. Vaikka kenkiin. 
Yes. 


No ei mennyt ihan putkeen, mutta yllättävän hyvin homma toimi! 

Ps. Hyvää uutta vuotta, älkää ampuko raketteja! Nähdään ens vuonna. 

5 kommenttia

 1. Hei kiinnostas tietää lisää noista kiusallisiata treffeistä! :D

  VastaaPoista
 2. Mun on varmaan joskus pakko kirjoittaa postaus missä luettelen noita uskomattomia tinder treffien kokemuksia :-D

  VastaaPoista
 3. Tarkotit myrkyllissillä puolituttuilla varmaan ihmisiä joiden some-status ei oo sulle tarpeeks korkee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoittanut.

   Tarkoitin ihmisiä jotka mun selän takana kertoo mun asioita eteenpäin. Semmosia henkilökohtaisia asioita jotka on mulle tosi arkoja ja mistä kuulen joltain puolitutulta myöhemmin baarin röökipaikalla.

   Tarkoitin semmosia ihmisiä jotka käyttää mua omien ongelmiensa roskakorina, mutta eivät koskaan kysy mitä mulle kuuluu. Semmosia joiden kanssa koko ystävyys on täysin yksipuoleinen ja joita olet miljoonasti lohduttanut keskellä yötä puhelimessa, mutta jotka eivät koskaan ole kiinnostuneita siitä miten sä itse voit. Vaikka ne tietävät sen mitä kaikkea rankkaa on tapahtunut.

   Semmosia tyyppejä jotka vähättelee, pilkkaa ja naureskelee sulle ja kaikelle sille mitä teet. Esimerkkinä vaikka some-status tai blogin kirjoittaminen. Semmoset tyypit jotka heittää siitä mitä sä itse olet läppää ja pitävät itseään parempana ihmisenä vain koska eivät omista älypuhelinta.

   Tyypit jotka eivät osaa olla onnellisia sun puolesta. Semmosista tyypeistä mä puhun. Mun parhaat kaverit omistaa yksityisen instagramin ja alle 200 seuraajaa, eivätkä halua olla juurikaan esillä mun somessa. Mua ei voisi vähempää kiinnostaa kenenkään some-status ja on tosi kurjaa, että oot saanut musta sellaisen kuvan.

   Poista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.