12/19/2017

EI MUSTA KOSKAAN TAIDA BLOGGAAJAA TULLA


Mä sanoin itselleni pari kuukautta sitten, ettei Nelli ketään kiinnosta lukea sun blogia. Susta ei koskaan tule bloggaajaa. 

Kohdataampa nyt nää faktat. Et ole kokoa 32 ja vahvasti veikkaan ettet koskaan tule myöskään olemaan. Sun koti on suurimmaksi osaksi aikaa ihan helvetin paskanen, et muista aamuisin mikä viikonpäivä on ja olisit yksinkertaisesti todella huono mainostamaan jotain valmisruokapurkkia. Sä et koskaan tule kuulumaan siihen porukkaan joka käy pressipäivillä, olet kiusallisuuden huipentuma kaikissa juhlallisuuksissa ja ulkomuodoltasi muistutat useimmiten lähinnä perunaa. Et Nelli edes omista harmaita puuvillalakanoita, tasaista rusketusta tai Daniel Wellingtonin kelloa. (Jälkimmäistä on tosin tarjottu tähän mennessä jo 11 kertaa. Luulisi ettei ole niilläkään mainostajista pulaa.) 

Mut Nelli hei, mitä jos sä et yrittäisi jatkuvasti asettaa itseäsi siihen samaan kategoriaan? Vaikka sun ympäristö kertoo sulle millaisesta puusta kaikki suositut bloggaajat on veistetty ni tarviiko sun olla sellainen? Mitäpä jos olisit ihan vaan Nelli? Siks ne ihmiset tätä on lukenut ennenkin. 

"Joo, se vois toimii."

17 kommenttia

 1. Onneks oot sellanen kun oot. En kestäis jos olisit tommonen kuvaillun mukainen kiiltokuvabloggari.

  VastaaPoista
 2. Just nii oot vaa Nelli nii hyvä tulee!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on ihan äärettömän puuduttavaa, kun kaikki suomibloggaajat on veistetty siitä samasta perhanan muotista. Tällaisia erilaisten ihmisten blogeja pitäis vaan yksinkertaisesti olla enemmän! Kiitos, kun bloggaat <3

  VastaaPoista
 4. Niin hyvä kirjoitus ja täyttä asiaa!

  VastaaPoista
 5. Nää kommentit ja tuki piristi mua tosi paljon, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 6. Sä taidat olla ainoo bloggaaja jota oikeesti akiivisesti seuraan. Sun juttuja on niin virkistävä lukea ja annat niin paljon enemmän samaistumis pintaa kuin kiiltokuva bloggaajat. Oot ihana, pysy omana ittenäs!

  VastaaPoista
 7. Samanlainen ahdistus sitä usein kumpuaa jostain täälläkin :D Pitäisi vaan päästä ulos sieltä oman pään sisältä ja muistaa, että parasta on tosiaan olla oma itsensä, sitä jos jotain tämä blogimaailma varsinkin Suomessa tarvitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdistetään voimamme!! On jotenki helpottavaa tietää ettei ole ainoa joka pohtii samoja juttuja!

   Poista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.