10/08/2017

VIIMEISEN SEITSEMÄN PÄIVÄN AIKANA OLEN...

...vieraillut Kallion uudessa Lidlissä joka kerta kun on vain siihen ollut mahdollisuus. Jos ruokakauppaan on mahdollista rakastua, niin mulle se on nyt virallisesti tapahtunut. Oikeesti suosittelen sitä kauppaa jokaisella sieluni osalla, sillä musta tuntuu, että siellä on kaikkea mahdollista mitä ihminen vain voi keksiä tarvitsevansa. Hauskaa, että näissä kuvissa mulla on vielä kaiken lisäksi lainassa äitini takki, joka on ostettu Lidlistä. Musta on kuoriutunut Lidlfan96 ja ihan syystä! 


...istunut yhteensä 8h bussissa ihan sen takia, että pääsin pariksi päiväksi Raumalle moikkaamaan äitiä & kissoja. Onnibussissa istumisesta on tullut mulle harrastus, jonka kuitenkin haluaisin lopettaa mahdollisimman pian. Ei tää ihan niin mukavaa hommaa ole. Harmi ettei Raumalle junat vielä kuljeta ihmisiä. 

...juonut kaksi (2) pulloa viiniä. Molemmat olivat pahoja. 

...katsonut jälleen kerran Enkelit ja demonit ja fiilistellyt tulevaa joulua Roomassa. Päätettiin nimittäin sanoa joulukuussa heipat Suomelle ja lähteä Italiaan viettämään kyseistä juhlaa. Oon NIIN fiiliksissä siitä.


...päättänyt myöskin lähteä tammikuussa Prahaan toverini Hannan kanssa. Oltiin muutama vuosi sitten kahdestaan Amsterdamissa juhlimassa mun syntymäpäivää ja nyt vihdoin voidaan lähteä ulkomaille juhlimaan Hannan synttäreitä. Praha valikoitui kohteeksi noh, koska siellä on halpaa ja se on vaan hiton siisti mesta.

...joutunut olemaan koko päivän ajan märillä sukilla, koska en vieläkään muista olla laittamatta kuvassa näkyviä Adidaksen lenkkareitani (Adidas NMD R2) sateella jalkaan. 


...katsonut todella paljon Paratiisihotellia ja ihmetellyt kyseisen formaatin koukuttavuutta. Ihan kamalaa katsottavaa se siis on, mutta jollain kummallisella tavalla siihen jää koukkuun ja pahasti.

...katsonut myöskin entisen lempielokuvani Alpha Dogin ensimmäistä kertaa vuosiin ja todennut sen olevan ihan surkea. En tiedä miksi siitä olen yläasteella niin paljon tykännyt, koska nyt lopetin sen katsomisen kesken. Kaikista pahimpia pettymyksiä tuo asiat joiden olettaa olevan jotenkin tosi uskomattomia. 


...saanut tosi kivan työtarjouksen loppuvuodelle, mikä piristi koko viikon tunnelmaa. 

...juhlistanut kaveriani joka julkaisi kirjan. Pienenä mainoksena sitä saa esimerkiksi täältä. Vitsi miten ylpeä sitä saa olla päivittäin omista kavereistaan, sillä ne tekee tosi siistejä juttuja aina. Ne myös inspiroi mua päivittäin tekemään itse siistejä juttuja ja pyrkimään aina parempaan omissa tekemisissäni. 


...syönyt kolmena päivänä tortilloja. Mulla on niiden kanssa joku ongelma tällä hetkellä, sillä päädyn aina tekemään illalliseksi niitä. Ne on vaan yksinkertaisesti liian hyviä ja helppoja tehdä! Nyt syön niitä niin paljon, että kyllästyn enkä enää halua edes ajatella tortilloja. Tämän saman kohtalon kokivat mm. pestopasta, mozzarella-pestopatongit, sienipasta, NUUDELIT ja yhdet tietyt Rainbow:n suklaakeksit. 

...varannut pitkästä aikaa tatska-ajan! Enää tarvitsee viikko odotella neulan alle pääsemistä. Yök. Tarkoituksena on täyttää käsivartta muutamalla kuvalla ja toistaa sama joulukuun alussa. Ehkä alkuvuodesta 2018 on suurin piirtein koko vasemman käden iho peitettynä. Sitten voikin siirtyä seuraavaan raajaan. 


...ollut ensimmäistä kertaa viikkoihin aidosti iloinen, enkä vellonut pelkästään epätoivossa yksin. Tää syksy on aina niin hiton hankalaa aikaa. Veikkaan, että suurin osa tätä tekstiä ruudun toisella puolella lukevista ihmisistä ymmärtää sen mistä puhun. 

1 kommentti

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.