10/10/2017

PARI SANAA SUIHKUSANDAALEISTA


HATTU: Brixton ANORAKKI: R-Collection SANDAALIT: Adidas

Näytän vähän siltä, että olisin lähdössä oikeesti purjehtimaan, enkä vain seiso kiusallisesti jonkun muun ihmisen veneen edessä. Tätä vaikutelmaa horjuttaa kuitenkin se fakta, että jalassani on suihkusandaalit ja seison vesilammikossa. Todella kätevää. Joka kerta kun laitan suihkusandaalit julkiselle paikalle, nään päässäni äitini pyörittelemässä silmiään. Siihen todellakin on aihetta, onhan toi oikeesti hiton typerän näköistä. 

Ongelmana on se, etten edes uskalla käyttää noita sandaaleita uimahallissa, jossa niitä siis kaiken järjen mukaan pitäisi käyttää, koska pelkään jonkun vesijuoksevan mummelin varastavan ne kuitenkin altaan reunalta. Tässä vaiheessa voin sanoa, että nyt tiedän mistä puhun ja väittää ihan täysin hyvällä omatunnolla vesijuoksevia vanhuksia pedoiksi. 

Yhtenä kertana joku mummo varasti mun juomapullon ja siemaili sitä ihan tyytyväisenä porealtaassa. Toisena kertana joku vanha mies tuli kertomaan miten viereisellä radalla juokseva Sirpa on psykopaatti. Tähän hänellä oli vartin perustelut, joita mun piti kiusallisesti kuunnella altaan reunalla. Olen todistanut myöskin riitaa ohuemmasta vesijuoksuvyöstä, löylyjen heittämisestä ja toisten ohittelusta vesijuoksuradalla. Thank god kukaan ei ole vielä hukkunut. 

Oikeesti kaikki mummot ja papat eivät ole petoja ja varasta mun sandaaleja altaan reunalta. Ehkä jonain päivänä pystyn luottamaan uimahallin omituiseen ilmapiiriin. Siihen asti kuitenkin käytän noita kenkiä muissa tarkoituksissa kuin jalkasienen suojaamisessa.

1 kommentti

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.