10/16/2016

KUUKAUDEN KOSMETIIKKAVINKKI: UUSI LUMENE

Syyskuun kuukauden kosmetiikkavinkki jäi ihan unholaan meneillään olevien koulujuttujen vuoksi, mutta nyt vuorossa on kuitenkin ehkä juuri se rästiin jäänyt postaus, tai sitten ihan vaan tämän lokakuun. Tänään puhutaan hieman uudistuneen Lumenen muutamasta eri tämän syksyn tuotteesta ja Lumenesta ylipäätään. Lumene on siis uudistumassa ihan kunnolla ja uudistuksen myötä alkaa panostamaan entisestään luonnonkauneuteen, raaka-aineiden puhtauteen ja pohjoismaiseen alkuperään. Kenelläkään joka on vähänkään kiinnostunut kosmetiikasta ei ole varmaan mennyt se ohi, sillä sen verran onnistunut uudistuminen Lumenella on ollut. Brändi haluaa tehdä itsestään enemmän luksusmaisen, mutta kuitenkin sellaisen mihin kaikilla on varaa. Ainakin mun silmissä uudet pakkaukset näyttävät huomattavasti yleellisemmiltä kuin ne vanhat Lumenet mihin oli jo tottunut.


Eniten uusista tuotteista itseäni kiinnosti Invisible Illumination- meikkisarja, joka lupaa antaa hehkuvan tuloksen iholle. Nyt kun koko kosmetiikkamaailma on seonnut hehkuvasta meikkipohjasta ja highlightereistä, oli hyvä hetki Lumenella lanseerata nämä tuotteet. Invisible Illuminationiin kuuluu yhteensä seitsemän tuotetta, jotka ovat kaikki nestemäisessä muodossa. Nestemäisen muodon vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti se, että se liukuu iholla helposti ja näyttää todella luonnolliselta. Hehkuttaisin näissä ehkä juuri hehkumista ja sitä, miten hyvin tuotteet levittyvät kasvoille. Niille päiville kun ei halua mitään järjetöntä maskia naamalleen tehdä, nää on just oikeita tuotteita.  


Siisteintä tässä meikkisarjassa on varmaan näiden monikäyttöisyys. Meikkejä voi käyttää yksikseen tai sekoittaa sujuvasti keskenään tai toisien meikkien kanssa. Varsinkin tota Instant Glow Beauty Serumia oon käyttänyt sekoitettuna mun omaan meikkivoiteeseen, sillä yksinään toi on snadisti liian tumma mun valkoiselle iholle. Toi sisältää puhdasta lähdevettä kuten muutkin Invisible Illumination- sarjan tuotteet ja tekee iholle tosi ohuen kerroksen mitä voi tietenkin lähteä kerrostamaan jos haluaa. Musta on jotenkin tosi hassua miten paljon oon tykästynyt tohon poskipunaan, sillä en ole ikinä elämässäni poskipunasta tykännyt. Syynä saattaa olla mun oman ihon hyvinkin punainen sävy, mistä oon kuullut koko elämäni naljailua. Siihen ei ole ikinä tehnyt mieli lisätä vielä enemmän punaa. 


Lumene on myös uudistuessaan ratkaissut mun varsinkin jokaisen talven suuren ongelman ja julkaissut Blur meikkivoiteeseensa muutaman uuden sävyn. Ei mitään hajua kuinka paljon niitä uusia sävyjä on, sillä en löytänyt mitään infoa asiasta mistään. En myöskään tiedä onko uudet meikkivoiteet rantautuneet vielä Suomeen, sillä kaikkien nettikauppojen sivuilta tuntuivat löytyvän vain vanhat pakkaukset ja sävyt. Oon ennen käyttänyt tota sävyä 0, ja nyt sain käsiini sävyt 00 ja 0.5. Noista kolmesta oon saanut niin täydellisen meikkipohjan itselleni, että voisin tässä vaiheessa jopa kiittää Jumalaa. En tosin kyseiseen herraan usko, mutta Lumenea ainakin kiitän. Postauksen alussa kerroinkin, miten Lumene haluaa uudistuessaan panostaa enemmän pohjoismaisuuteen ja siksi ilmeisesti myös vaaleisiin sävyihin on panostettu entisestään. Kiitos siitä. 

Postaus ei ole tehty yhteistyössä Lumenen tai minkään muunkaan tahon kanssa. 

7 kommenttia

 1. sweet jesus, lisää vaaleita sävyjä ehkä parhaasta meikkivoiteesta ever! pakko saada! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa olinko noista onnellinen!!! Siis toi 00 on niin täydellinen atm korostukseen ja muutaman kuukauden päästä koko kasvoille. Oon ihan satavarma et toi tulee tosi monelle todellakin tarpeeseen!

   Poista
  2. Hei onko se 00 enemmän puna- vai keltapohjanen? Vai erittäin neutraali? :)

   Poista
  3. Mun silmään se on tosi neutraali! Mulla tosiaan ei oo mitään kauheen pro näkökulmaa näihin asioihin hahah.

   Poista
 2. jos et kerran tiedä että saako näitä kaupoista niin mistä nämä olet sitten saanut jos postausta ei ole tehty yhteistyössä lumenen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on siis travelin puolella jo myynnissä, en tiedä ovatko jo rantautuneet Suomen peruskauppoihin. Itsehän tosiaan omani löysin niinkin eksoottisesta paikasta kuin laivalta :-)

   Poista
 3. Nelli, haluaisitko tehdä jonkun meikkipostauksen näistä tällaisista tuotteista (Lumenesta halleluja). Aina itse kiinnostuneena tutkin näitä tuotteita muiden postauksissa, mutta usein omassa käytössä ei toimi aivan niin. Olisi hauska nähdä miten se toimii sinun kasvoilla! :-)

  VastaaPoista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.