9/26/2016

SINIPUNASII MUSTELMII PUNASINISII AURINGONLASKUJA


HATTU: Vandals PAITA: Dickies TAKKI: Monki HOUSUT: Adidas KENGÄT: Adidas

Tämän hetken lempparivaatteisiin kuuluu ehdottomasti toi Dickiesin crewneck, jonka ostin muutamalla hassulla eurolla Bassoradion kirppikseltä. Mun kaikki viimeaikaiset vaateostokset ovat olleet suhteellisen laadukkaita perusvaatteita, joille tulee varmasti paljon käyttöä. Tälle ainakin on tullut. Oon jotenkin tosi fiiliksissä tästä säästä ja siitä, että vihdoin pääsee käyttämään kivoja vaatteita. Mun puolesta saisi olla aina tälläinen lämpötila. Vähän ehkä kyllä paha omatunto nauttia näistä keleistä, koska takaraivossa kokoajan kummittelee ilmastonmuutos ja kuolevat jääkarhut. Aikamoinen tunnelman pilaaja. 
  
Oltiin muutaman kaverin kanssa eilen Kontulan skedehallilla ja skeittaaminen tuntui monen vuoden jälkeen niin kivalta, että päätin alkaa käymään viikottain hallilla. Sinipunasten mustelmien määrä saattaa siis tulla vakituisesti elämääni taas mukaan. Tai ainakin koitan mahduttaa sen siihen. Tällä hetkellä mulla on ollut ihan järjetön kiire kokoajan ja se onkin näkynyt myös blogin puolella postauksien määrässä. Onneksi tänään saan heittää aivot narikkaan ja mennä katsomaan Justin Bieberiä. Tää ei ollut siis sarkasmia, vaan oon oikeesti ihan uskomattoman innoissani kyseisestä keikasta. Kiljun ehkä vähän ujosti. 

Ps. Heikki Kuulan PLLP soi mulla joka syksy kuulokkeissa. Ihan järjettömän kova levy. 

6 kommenttia

 1. Woaaaah - ihan hullun siistit värit näissä!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Oli rehellisesti sanottuna mielenkiintoinen elämys hahah

   Poista
 3. Toi sun blondi reuhka on kyllä älyttömän nätti, oon vähän kateellinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha ei kannata! Tykkään kyllä tällä hetkellä aika paljon itekkin tästä tukasta. Tää on kasvanut ihan järjettömästi lyhyessä ajassa!

   Poista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.