9/27/2016

KOLME // 3 // ثلاثة


1. Puhuin muutama postaus sitten siitä, miten haluaisin alkaa taas kuvaamaan polaroidille kuvia. Kaivoin sen kaapista ja aloin miettimään onko mulla sille edes enää käyttöä. Tulin jo siihen päätökseen, että sen voisi melkein myydä eteenpäin kunnes taas muistin miten kivaa niiden kuvien ottaminen on. Sen jälkeen tuli mieleen keneltä sain kameran lahjaksi ja sen arvo kasvoi mun silmissä entisestään. Nyt ostin lisää filmiä ja päätin täyttää taas seinäni noilla pienillä ja hyvin kalliilla hetkillä. 


2. Nyt alkaa olemaan ne viimeiset päivät jolloin terassilla voi vielä istua ilman hypotermiaa ja me ollaan otettu kavereiden kanssa siitä kaikki irti. Ton illan jälkeen vietettiin klassinen leffailta popcornin ja irtokarkkien kanssa. Elokuvavalinta oli Camp Rock, joka on mun lapsuudesta tosi tuttu kasvaessani Disney Channelin parissa. Ihan parasta katsoa jotain täysin aivotonta parhaiden kaverien kanssa peiton alla ja nauraa kippurassa elokuvan huonoille näyttelijöille. Olin siis skidinä kunnon Disney Channellin kasvatti ja kaipaan salaa vähän edelleen Hannah Montanaa, Zackin ja Codyn hotellilaiffii ja That's so Ravenia. 


3. Oon viettänyt nyt paljon viikonloppuja kotona Raumalla, nauttinyt sydämeni kyllyydestä vanhempien tekemästä ruuasta ja kissojen paijaamisesta. On tullut myös luettua paljon ja mainitsemisen arvoisina kirjoina näen Sami Yaffan ja Anneli Auerin kirjat. Sami Yaffa oli mulle teininä tosi kova juttu, kiertäessäni paljon Michael Monroen keikkoja. Muutenkin Hanoi Rocks ja New York Dolls kuului jossain vaiheessa aktiivisesti mun soittolistoille. Anneli Auerista en edes ala kirjoittamaan mitään. Kaikilla mun läheisillä on mennyt hermot siihen, että jauhan kyseisestä naisesta koko ajan. Kirja on kuitenkin hyvä ja pistää miettimään koko tapausta uudelleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi