8/25/2016

HARMAATA, VAALEANPUNAISTA JA IKUISIA KYSYMYKSIÄ


LIPPIS: Huf TAKKI: Monki MEKKO: H&M KENGÄT: Nike

Jossain vaiheessa mun päässä oli aina lippis. Säästä riippumatta. Viimeisen vuoden aikana olen jotenkin täysin tiedostamattani lopettanut niiden käyttämisen ja unohtanut kaikki lipalliset hatut kaapin pohjalle. Tosin mun vaatekaappi on yleensä lattialla, eli unohtanut siis sen järjettömän vaatekasan pohjalle. Nyt kuitenkin kaivelin taas sitä sekamelskaa ja löysin ton Huffin lippiksen minkä ostin yhdeltä kivalta pojalta kesän alussa. Aika ällöä. 

Tykkään tosi paljon Huffin vaatteista ja varsinkin niiden lippiksistä. Harmi, että niiden valmistamat kengät on niin helvetin rumia että ihan silmiin sattuu. Oon pohtinut niiden kenkien rumuutta ja vaatteiden hienoutta jo pitkään, enkä keksi mitään järkevää selitystä sille. Sama juttu on kylläkin monella muullakin merkillä kuten esimerkiksi Vallilalla. Kuka muka oikeesti haluaa kotiinsa verhot missä on Sibelius-monumentti? Nää on näitä ikuisia kysymyksiä mihin en varmaan koskaan saa vastausta. 

Kuvat: Iita Ylönen

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Tästä kuvasarjasta tuli kyl munkin mielestä tosi kiva!

   Poista
 2. Oih ihana kuvausmiljöö ja ihana sinä, vaaleanpunaisen ja harmaan kombo puhuttelee mua tällä hetkellä jotenki tosi paljon! c:

  VastaaPoista
 3. ah ihanat kuvat !!

  xx Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista

contact: nelli.kentta@hotmail.fi

© nelli kenttä. Design by FCD.