6/13/2016

KUUSI ASIAA MITÄ KESÄLLÄ ON PAKKO TEHDÄ

1. Mun mikään kesä ei olisi oikeasti kesä jos siihen ei kuuluisi festareita. Tänä kesänä tarkoituksena olisi kiertää ainakin Ilosaarirock, Ruisrock ja Provinssi. Tosta tulee mun seitsemäs Ruisrock putkeen ja se ehkä jo kertookin vähän siitä miten paljon rakastan festarielämää. Hiki, veri, uloste ja oksennus on aika oleellinen osa kesää ja varsinkin festareita ja ehdottomasti se tunne kun heräät tulikuumasta teltasta elämäsi hirveimmässä krapulassa. Tietty lempibändit ja niiden fiilistely kesäiltoina rakkaiden ihmisten kanssa on oikeesti koko jutun pointtina. Olis siisti päästä myös käymään esim. Flow:ssa tai H2Ö:ssä, mutta musta tuntuu että noi kolmet festarit peräkkäisinä viikonloppuina ehkä riittää mulle. Jos ei oo massii ostaa keikkalippuu, aidan toisellakin puolella on aika hyvä fiilis kuunnella bändejä. Niin me tehtiin viikko sitten olleella Queenin keikalla. 

2. Kaatua. Jos kesän jälkeen ei ole yhtään uutta arpea polvissa tai vähintäänkin mustelmaa, on ollut epäonnistunut kesä. Plussaa saa siitä jos tarina ruhjeen takana on viihdyttävä. Multa löytyy just nyt muutama mustelma yhden aidan yli kiipeämisestä aamuneljältä ja siitä miten tyylikkäästi mätkähdin maahan sen johdosta. En kadu mitään. 


3. Ystävien kanssa yhteiset ja aina yhtä hilpeät puskapissareissut. Tiiättekö sen tunteen kun aina puistoilemaan mennessä tulee jossain vaiheessa mietittyä sitä mihin sitä voisikaan vessahädän iskiessä karata. Yleensä puistoiluun kuuluu jokin juotava aika oleellisesti ja sehän vain sinetöi sen kohtalon, että on pakko jossain vaiheessa pissalla käydä. Aina ei ole niin onnekas, että läheltä löytyy julkiset vessat ja sitten mielikuvitus onkin vain rajana paikan löytymiselle. Maailma on yksi suuri vessa. 

4. Olla yksi päivä ihan vaan yksin, hiljaa ja kaikessa rauhassa. Tätä rauhan vaikutelmaa kannattaa tehostaa esimerkiksi laittamalla puhelin pois päältä. Mulla on ollut semmonen olo viimeisen kuukauden aikana aika moneen otteeseen, että haluaisin vain heittää puhelimen metsään ja olla ihan rauhassa murehtimatta mistään ympärillä tapahtuvasta. Kannattaa myös muutaman päivän olla lukematta uutisia, koska let's face it maailmalla ei kovin useasti tapahdu mitään hyvää.  


5. Kesällä on pakko käydä ainakin kerran yöuinnilla. Tähän kuuluu yleensä myös vilustuminen sen jälkeen, koska kukaan ei koskaan muista ottaa tarpeeksi vaatteita mukaan. Suositukset sille, että ottaa pyörän alleen ja lähtee polkemaan keskellä yötä kaverin kanssa uimaan. Musiikki vielä laiturille soimaan ja kesän yksi parhaimmista hetkistä on valmis. 

6. Rakastua, koska rakkauspäissään kesä tuntuu huomattavasti enemmän kesältä kuin ilman sitä kreisiä olotilaa. Ei tarvii joka kesä rakastua eri tyyppiin, mutta voit rakastua niihin ympärillä oleviin ihmisiin aina uudestaan ja uudestaan ja arvostaa todella niiden tärkeyttä elämässäsi. Tai sitten voi metsästää vaikka uuden suosikkijäätelön ja rakastua siihen niin palavasti ettei halua syödä enää koskaan mitään muuta. Rakkaus on ihan kamalaa mut toisaalta aika ihanaa. 

T. Kesä on täällä, nyt mennään!

8 kommenttia:

 1. Fiilaan sinun kanssa joka kohtaa, kesä ei ole mitään ilman noita ! Etenkin neloskohdan kanssa, itse olen jopa harkinnut kivikautisluurin hankkimista koska älykännykästä koituu enemmän stressiä kuin hyötyä ! Oi tsemppiä ja aurinkoista kesää sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia se kivikautinen luuri, se saattaa helpottaa stressiä ja elämää huomattavasti! Samoin sulle hei!

   Poista
 2. Sun postaukset on niin parhautta, en voi muuta kun olla samaa mieltä joka kohdasta. Mahtikesää sulle!

  http://jvsmiina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa just hyviltä jutuilta! Eikä kesä oo mitään ilman festareita.

  VastaaPoista
 4. Tuli älyttömän hyvä fiilis tätä postausta lukiessa! Noista asioista koostuu väkisinkin ihan parhaita kesämuistoja! :)

  VastaaPoista
 5. Omaan kesään kuuluu myös festarit, mutta tältä kesältä ne taitavat jäädä rahanpuutteen vuoksi. Onneksi muut tapahtumat kuitenkin pelastavat tämän harmituksen mm. juurikin yöuinnit ja ystävien seura!

  VastaaPoista
 6. Löysin sun blogin kevväällä (vai syksyllä? en muista) #lääppijä -kampanjan tiimoilta ja ihastuin heti! Bongasin sut Provinssissa, mutten uskaltanu tulla morijestaan, mutta nyt oli pakko tulla kommentoimaan että oot jotenki ihanan symppis ja tykkään lukia sun juttuja! :)

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi