7/22/2015

ONNEA ON

Onnea on rakeiset kuvat illalta jolloin oli niin kivaa, ettei edes kameran asetukset jaksaneet kiinnostaa. Onnea on tajuta, ettet ole vilkuillut kännykkääsi tuntikausiin koska kaikki mitä tarvitset ovat lähelläsi juuri nyt. Onnea on maata maassa kasassa hipsutellen toisten hiuksia. Onnea on CCR, koska se on ehkä mahtavin bändi kautta aikojen. Onnea on viettää aikaa enemmän läheisen sillan alla kuin kotona. Onnea on sekava retki joen suuhun Joensuussa keskellä yötä tuntemattoman jäbän kanssa kuuntelemaan Leevi and the Leavingssiä. Onnea on päätyä lehteen Robin- barbaran kanssa. Onnea on itku junassa kun kaikki on just nyt niin hyvin.

Onnea on kukkapuskassa istuminen ja keinuissa keinuminen keskellä yötä. Onnea on kaveriporukka jossa voit sanoa mitä tahansa ääneen. Onnea on juokseminen sateessa. Onnea on lyhyt jono päivystyksessä ja niin epämiellyttävä lääkäri, että sen olemus jo alkaa naurattamaan. Onnea on kukkien tuoksu aamuyöllä kävellessäsi kotiin. Onnea on ystävät joilla on hyvä musiikkimaku joka sopii täydentämään tilannetta kuin tilannetta. Onnea on Äiti ja Isi jotka etsivät lääkärin numeron puolestasi ja sanovat vuorosanat valmiiksi.


Onnea on lakanat joissa on Muumien kuvia. Onnea on aamuiset teehetket ja pohdinnat siitä miten kummallista on katsoa tuntemattomia ihmisiä kaduilla ja ajatella, että he ovat jokainen itselleen yhtä tärkeitä kuin minä olen minulle. Onnea on paikka joka muistuttaa tunnelmaltaan Narniaa. Onnea on se kun Alepan kassamies muistaa kaveriporukkasi ostokset ja nauraa yksipuoliselle elämäntavallemme. Onnea on pusut poskelle ja ryhmähalaukset. Onnea on kadonneen sytkärin palaaminen takaisin elämääsi. Onnea on Helsingin leikkipuistojen määrä. Onnea olette te, me, ja kaikki siinä välissä. Onnea on tämä kaikki.

Musta tuntuu juuri nyt siltä, kuin olisin askin viimeinen rööki. Oon se joka on jätetty viimeiseksi, mutta aina sen nähdessään tajuaa miten paljon sitä tarvitsee. Oon ollut aika onnellinen ja toivon, että myös te olette olleet. Jos ette, lähtekää etsimään onneanne. Sitä on kaikkialla ja siitä kannattaa pitää kiinni. 

7 kommenttia:

 1. mua alkaa aina itkettämään sun postaukset sillai hyvällä tavalla

  VastaaPoista
 2. Onks tos kuvassa aapo??

  VastaaPoista
 3. Nää sun teksit saa oikeesti miettimään sitä mitä itsellään on. Pysähtymään hetkeen. Tuo tupakka-aski vertaus sai kyyneleen vierähtämään poskelle. Olet ihana!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä. Sun sanat saa herkistymään ja ryhdistäytymään. Eihän siitä onneksi ole kauaa kun itsekin itkin sen takia, että kaikki oli niin hyvin.

  VastaaPoista
 5. tää on ihana ja sä oot ihana

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän upeet kuvat (tekstistä nyt puhumattakaan!) tässä postauksessa, piti ihan jäädä ihailemaan miten oot saanu kesäyön lumon vangittua kameralle :-)

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi