7/13/2015

INSPIRATION I


Menetin yhden pitkäaikaisimman ystäväni viime viikolla. Tein silloin tämän kollaasin oman tumblrini (klick) kuvista ja siitä miten paljon yksinäiset vuoret ja paksut kerrokset maalia ovat minuun kolahtaneet viimeaikoina. En ole ihan varma petyinkö Pyhimyksen kahteen uuteen biisiin tosi paljon vai petyinkö sittenkin vain vähäsen. En ole ihan varma just nyt mistään. Tutustuin tasan kolme vuotta sitten elämäni ehkä mullistavimpaan ihmiseen. Ei ehkä hyvällä tavalla, mutta kuitenkin mullistavimpaan. Haluaisin taas alkaa kirjoittamaan runoja, mutta en uskalla sillä joskus kaikki runoni kertoivat siitä mullistuksesta. Mansikat maistuvat hyvälle ja elämäkin ajoittain, vaikka viime viikko tuntuikin hautajaisilta. Toinen mun hoitokissoista kakkasi eteisen lattialle. Hyvästelin vanhan kämpän jo toiseen kertaan, mutta en vieläkään lopullisesti.

Viimeisen parin kuukauden aikana oon tainnut hyvästellä enemmän asioita, ihmisiä ja olotiloja mitä koskaan ennnen. Tavallaan vihaan hyvästejä, mutta tavallaan vihaan niitä vielä enemmän kuin pelkkä vihata- sana antaa ymmärtää. Huomasin just, että mun Orkidea on kuollut. Pitää hyvästellä varmaan sekin. 

7 kommenttia:

 1. Kuinka osaat kirjoittaa noin täydellisesti, tuli kylmät väreet. Ihana olet!

  VastaaPoista
 2. Miten "menetit" ystävän? Ei kai kukaan oo kuollut :(

  VastaaPoista
 3. Oot niin huikeen olonen ja kirjotat aivan tajuttoman hyvin, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Sairaaan siistejä kuvia! -Kaimasi :)

  VastaaPoista
 5. Sun sanat, ajatukset ja inspiraatiot kuohuttaa ja antaa vilunväreitä. Ihanku lukisin omaa päiväkirjaani, niin monet ajatukset ja asiat käyvät yksiin sun tekstien ja kuvien kanssa. Elämä on melkonen karuselli ja musta on ihana huomata kuinka sen pyörteen seassa sä siltikin elät, koet ja nautit. Oon lukenut sun blogia pitkään, ja nyt vasta sain aikaiseksi kommentoida. Kaikenkaikkiaan oot ihailtava ihminen, ja sut olis mieletöntä tuntea.
  Jatka Nelli samaa rataa. "And remember What i say, never ever stop running."
  - Tiina

  VastaaPoista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi