7/27/2015

AMSTERDAM - VIDEOKokosin tyylikkäästi kaksi kuukautta myöhässä fiilistelypätkän Dameista ja halusin ehdottomasti laittaa sen teillekkin tänne, koska musta tossa on jotain tosi onnellista. Mulla on meneillään ihan järjetön reissukuume ja siksi teinkin profiilin eräänä päivänä viime viikolla Couchsurfing- palveluun. En ole ihan varma sen käyttämisestä vielä, mutta uskoakseni asiat selviää ajallaan. Jos mun lukijoissa on joku joka on sohvasurffaillut ja haluaa jakaa vinkkejä (tai siistejä tarinoita, kokemuksia ja reissuja) niin kommenttiboksistani löytyy rajaton määrä tilaa ja rakkautta teille. Ja tietty kaikille muillekkin.

8 kommenttia:

 1. Voi että miten kivalta näyttääää ;--; haaveilen itsekin Amsterdamiin reissaamisesta ja toivonkin pääseväni keväällä sinne jos hyvin käy! Onko sulla jotain vinkkejä missä kannattaa käydä tms? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis Van Gogh museo on ihan must ja sellainen iso puistoalue nimeltä Vondelpark, johon saatoin ehkä jättää sydämeni! Se oli ihana paikka.

   Poista
 2. hui mikä video, sai hirmu iloiseksi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että meidän hyvä fiilis tarttui muihinkin!

   Poista
 3. lissää videoita kiits

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti niitä alkaa tänne useemmin tippumaan!

   Poista
 4. ihana video ja niin tyylikkäät tytsyt olette molemmat!! videoita enemmän, kiitos!! ja heei sun kaverilla on supermagee tukka niin kiinnostais, että onko luonnollisesti tuollainen vai joku permanetti tms käsittely? ihana pörrö :------D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ja Hannalla on luonnostaan huomattavasti suorempi tukka kuin mulla, sillä on permis päässä haha. Toi pörrö on paras!

   Poista

finnish & english only
contact: nelli.kentta@hotmail.fi